Kartáček na čištění pleti od Mary Kay

Kartáček na čištění pleti od Mary Kay

Kosmetická společnost Mary Kay svým zákaznicím nabízí inovativního pomocníka. Kartáček na čištění pleti je něčím, o čem možná ještě nevíte, že to musíte mít.

Věnovat každé ráno a každý večer pár minut čištění pleti se čas od času zdá být trochu zdržením. Obzvláště, když si ráno přispíte nebo jste večer na jakoukoli péči o sebe až příliš unavená. Tak proč si nepořídit něco, co všechno tu práci odvede za vás a ještě k tomu rychle? 

Kartáček na čištění pleti od společnosti Mary Kay se snadno používá, nejde o nic složitého. Funguje na malé baterie a zvolit si můžete ze dvou rychlostí podle toho, která vaší pleti vyhovuje více. Po koupi kartáčku v balení objevíte nejen dvě násady na něj ale i potřebné baterky. Násady na kartáček vám z pleti jemně odstraní odumřelé buňky a váš obličej tak bude krásně hebký. Kartáček masíruje, zvyšuje pružnost pleti a je vhodný i pro pleť trpící na akné. Výsledky jsou na pleti znatelné okamžitě. Je vám tedy asi jasné, že po měsíci jeho používání jsme my z Móda.cz naprosto spokojené. Stačí se jen na těch pár minut před zrcadlem přinutit, zapnout kartáček a je hotovo!

Ke kartáčku si pořiďte i jednu z čistících řad od Mary Kay, pro mladší pleť Bottanical Effects nebo TimeWise od třiceti let nahoru, které jsme s kartáčkem vyzkoušeli i my. Na mokrou pleťnanesete čistící krém, poté sprej a hydratační krém. Mary Kay na vás myslí i s typem pleti, mastnější krémy mají růžový pruh, ty méně mastné a vhodné pro teplejší měsíce mají pruh fialový. Pro ty z vás zapálené do kosmetiky je v řadě i maska na pleť.

Sada vás sice i s kartáčkem vyjde na vyšší částku, avšak není čeho litovat. Pleť máte jen jednu a její kvalita je důležitá. Z vlastní zkušenosti potvrzujeme, že čistící řada vám vydrží několik měsíců. Pokud ovšem nechcete investovat hned do tří nebo čtyř produktů k čištění pleti najednou, zkuste začít s produktem na čištění pleti, na němž je napsáno cleanse. Poradit se můžete u své nezávislé poradkyně Mary Kay nebo se obraťte na nás, rádi vás na Mary Kay odkážeme.

Foto: vlastní, Mary Kay

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram