Kate Middleton při slaňování stěny

Kate Middleton při slaňování stěny

Kate Middleton na chvíli odložila podpatky i kostýmek a jala se elegantního slaňování britským způsobem.

Je to žena, kterou miluje snad celý svět. Vévodkyně z Cambridge je pravou britskou princeznou, která umí nosit přísný dress code, ctí etiketu královského dvora, jde příkladem v rámci charitativního cítění, je okrasou svého muže a skvělou matkou. Je však stále normální ženou a v jádru duše zbožňuje cokoliv, co se alespoň malinko vymyká přísným pravidlům, kterými je obklopena.

Nejspíš i proto neváhala a během výletu vyzkoušela slaňování dolů z útesu ve Walesu. Celá událost probíhala s velkým nadšením, zejména pak, když Kate přidržovala lano princi Williamovi, ve chvíli, kdy sestupoval po horské stěně dolů. Údajně vévodkyně zalaškovala a zavolala na svého muže, „Williame, jak moc mě miluješ?“  A padla zmínka i o tom, že je zábavné mít vše pod kontrolou.

Vévodkyně prokázala svou hbitost a skvělou kondici. Výlet byl uskutečněn pro studenty místní střední školy, jež oddaný královský pár podporuje v rámci příčin duševní zdravotní péče dětem.

No a samozřejmě informace pomalu letí světem, nejspíš tedy můžeme očekávat, že helma a turistické boty, které Kate použila, budou během pár hodin vyprodané, stejně jako je tomu se vším, co si oblékne.

 

pinterest.com, vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram