Kate Moss opět tváří ikonické Stelly McCartney

Kate Moss opět tváří ikonické Stelly McCartney

Britská topmodelka Kate Moss se stala již posedmé tváří módní návrhářky Stelly McCartney. Tentokrát představila světu velmi vydařenou zimní kolekci pro rok 2014.

Stella McCartney, dcera slavného zpěváka, ví, co současné ženy chtějí. Chtějí sofistikovanost, eleganci, funkčnost a samozřejmě osobitost. Kolekce Stelly McCartney to vše opravdu mají.

Jak již je pro ni charakteristické, jednotlivé modely obsahují ženský půvab i tvrdší mužské rysy. Letošní zimní kolekce je ovšem ve znamení postoje „Do It Yourself“, který je velmi britský.

A tak není divu, že si Stella pro kampaň k této kolekci vybrala právě britskou topmodelku Kate Moss, se kterou již dříve několikrát spolupracovala a díky tomu se jistě staly i blízkými přítelkyněmi.

Kate Moss před fotoaparáty Marcuse Piggotta a Merta Alase představila sportovní zlaté šaty a novou Cavendish tote bag zdobenou žlutými hvězdami. Na dalším snímku je zachycena ve sportovních šatech s velice zajímavým střihem a rafinovanými detaily. Tento jedinečný model naznačuje, že v kolekci najdeme celou řadu dalších skvostu a jistě sklidí opravdu velké ohlasy i obdiv.

Součástí kampaně s podtitulem Katino snění byly také nové brýle.

Všimněte si, že fotografie nejsou zcela klasické. Jsou stylisticky upraveny, orámované s pozadím lesů, hvězd a ledovců, což vychází ze samotného krátkého filmu k této zimní kampani Stelly McCartney s názvem Kate dreams.