Kate Moss upozorňuje na známou problematiku v prádle Stella McCartney

Kate Moss upozorňuje na známou problematiku v prádle Stella McCartney

Módní tým snů Stella McCartney a Kate Moss se opět spojil. Tentokrát však za účelem dobré věci, kterou je boj proti zákeřné rakovině prsu. 

Módní návrhářka Stella McCartney a topmodelka Kate Moss opět spojily své síly. Tentokrát je ale cílem jejich spolupráce zvýšení všeobecného podvědomí a hlavně prostředků k boji proti zákeřnému onemocnění rakovinou prsu.

Není divu, že se známá designérka pouští do tak velkého projektu, vždyť právě ona zákeřné nemoci hleděla z očí do očí, když rakovinou prsu onemocněla její matka Linda, která nemoci v roce 1998 podlehla. Její touha pomáhat ostatním ženám nadále přežívá a to díky odhodlané práci její dcery a nadaci Lindy McCartney.

K nejnovějšímu projektu na podporu prevence proti rakovině prsu Stella přizvala topmodelku Kate Moss, která se coby manželka a hlavně matka objevuje v kampani, která na tuto ožehavou tématiku upozorňuje a zároveň propaguje prádlo, speciálně navržené, tak aby fungovalo i preventivně. Stella říká „Ráda bych ženám připomněla, aby každé ráno před oblékáním nepodceňovaly prohlídky sama sebe a pravidelně navštěvovaly své lékaře“. Stella dále uvádí posvátnou větu: „Žena je nedílnou součástí rodiny a zdrojem síly, která ji tmelí a udržuje pohromadě“.

Limitovaná řada relaxačního prádla Gemma Relaxing v růžové barvě je již nyní v online prodeji a jeho ceny se pohybují v rozmezí od 27 do 50 liber. Další záslužnou myšlenkou je fakt, že procentuální podíl ze zisku utržený z prodeje limitované řady prádla, poputuje do Centra Lindy McCartney.


                              

 

Zdroj: stellamccartney

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram