Katy Perry královnou letošních Vánoc

Katy Perry královnou letošních Vánoc

A není tak vůbec k podivu, že je to právě oprášená vánoční klasika Every Day Is A Holiday, která v podání Katy Perry zaznívá v nové sváteční kampani H&M.

Vánoce jsou svátky klidu, všeobecného veselí a radosti, která se na nás už nyní valí prostřednictvím televizního spotu, který před nedávnem do světa vypustil módní řetězec H&M, jehož tváří se v tuto nejočekávanější roční dobu stala jedna z nejlépe oceňovaných amerických zpěvaček.

Katy Perry je dobře známa pro svá opulentní show, která předvádí v rámci světových tour, a pokud patříte do její bohaté fanouškovské základny, pak vás jistě nejnovější vánoční kampaň potěší. I ona je totiž takovou malou velkou show plnou barevných kostýmů s blyštivými flitry a skvělé nálady, kterou k nám Katy jako mávnutím kouzelné hůlky skrze televizní obrazovky vysílá a přeje jak jinak než Happy & Merry Christmas.

Pokud vám v tom nebrání například náboženské vyznání, pevně věříme, že si sváteční atmosféru společně s námi dosyta vychutnáte. Takže šťastné a veselé.