Katy Perry za své módní kousky v egyptském stylu získává velké uznání

Katy Perry za své módní kousky v egyptském stylu získává velké uznání

Kostýmy v novém hudebním klipu slavné popové zpěvačky Katy Perry ´Dark Horse´ jsou díky svým detailům naprosto dokonalé. Nechte se oslnit a inspirovat i vy

Katy Perry pojala svůj nový klip k songu Dark Horse v egyptském stylu v laškovném podání. Jako Kleopatra se oblékla do velkolepých šatů a ohromných šperků, jež dovedlo k dokonalosti výrazné líčení a objemné účesy po vzoru nejkrásnějších Egypťanek.

Zprvu se může zdát spojení mezi písní a egyptským pojetím podivné. Podle režie se ale jedná o koncept s dobrým záměrem a tím je oživení odkazů staroegyptské kultury.

V klipu se pojí zpěvaččin osobitý styl s rapperem Juicy J, který se věnuje hip hopu. Vzniklo tak něco naprosto nového a zajímavého.

Katy Perry je v klipu obklopena na modro natřenými muži a historickým pozadím v jasných barvách. Velké uznání si zaslouží především kostýmy - propracované přilby, těžké zlaté doplňky, třpytivá křídla a tradiční egyptský look pro který je typická právě tyrkysová s černou. Za zmínku stojí také významné symboly pojící se s historií Egypta, jako jsou oko boha Rah, faraoni, hadi, kočky a další klasické egyptské motivy.

Egyptský styl Katy Perry je naprosto okouzlující a inspirativní. Rozhlédnete-li se po obchodech ve svém okolí, jistě najdete nějaké módní kousky v moderním pojetí tohoto staroegyptského stylu. I vy se pak můžete cítit jako Kleopatra.

Zdroj: glamour.com, fashiontimes.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram