Každá žena se může cítit sexy s tím správným spodním prádlem

Každá žena se může cítit sexy s tím správným spodním prádlem

Jaro se brzy přehoupne a nás čekají horké letní dny, kdy budeme moci nosit šaty a sukně. Abychom se ale cítily opravdu dobře, měly bychom také pečlivě vybírat spodní prádlo

Také se vám někdy stává, že si obléknete spodní prádlo a poté, co si začnete oblékat další oblečení, zjistíte, že to není úplně to pravé. Halenka prosvítá a podprsenka nevypadá moc dobře, kalhotky se vám nehezky zařezávají do boků nebo jejich linie jsou pod šaty viditelné. To může způsobit, že se přestanete cítit dobře a radši se převléknete.

Chcete-li se cítit po celý den opravdu dobře a žensky, chce to začít už od základu, od spodního prádla. Když si ráno vezmete nějaký opravdu pěkný, až luxusní kousek, uvidíte, že se budete celý den cítit lépe, více žensky.

Všechno je to o psychice. Když se ráno vidíte v zrcadle v obyčejných kalhotkách a klasické bavlněné podprsence, přijdete si tuctově. Ale vezmete-li si na sebe třeba jen krajkovou podprsenku, kterou sladíte s kalhotkami, nebo pěkný set či dokonce korzet, probudíte v sobě sexepeal už od rána. Nemusíte hned sahat po tangách, zkuste třeba brazilky, jsou pohodlné a i pod oblečením vypadají velmi dobře.

Nezáleží na velikosti vašich prsů nebo zadku. Každá žena se přece může cítit dobře a sexy a vše to začíná právě u výběru spodního prádla. Když se budete v pěkném prádle vídat každé ráno, stoupne vám sebejistota. Uvidíte, že se cítíte více žensky a tato ženskost z vás bude vyzařovat po celý den, jistě to pozná i mužské pohlaví.

Zdroj obrázků: pontustextil.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram