Kde sehnat nejlepší sportovní podprsenky a na co se při výběru zaměřit?

Kde sehnat nejlepší sportovní podprsenky a na co se při výběru zaměřit?

S teplým počasím přichází i chuť více se hýbat. Nikdy bychom ale neměly zapomínat na kvalitní sportovní podprsenku, která nám zajistí dostatečnou oporu. Sportovní podprsenky jsou zábavné stejně jako jiná část oblečení. Hrají barvami, vzory a různí se i střihy!  

Poradíme Vám, kam se vyplatí dojít se podívat, za kolik podprsenky seženete, jak se liší jejich vlastnosti a v neposlední řadě kde seženete ty nejstylovější! 

Nejdříve bychom měli rozlišit základní 3 typy sportovních podprsenek: 

1) Lehká opora - podprsenky jsou většinou z tenké prodyšné látky na podobná ramínka jako klasické prádlo (od 200Kč)
2) Střední opora- označení většiny podprsenek běžně k sehnání - silná ramínka nebo racerback, pevná guma pod prsy, silnější látka (od 300Kč)
3) Vysoká opora- zadní část ve formě racerback, lepší provedení a silnější vlákna látek (od 600Kč) 

 

Z běžných řetězcových obchodů má nejlepší sportovní sortiment H&M. (Dokonce bývá připodobňováno k Nike!) Ve své nabídce mají rozšířený sortiment právě sportovních podprsenek. Podprsenky jsou značené, jakou oporu nabízejí a pohybují se většinou okolo 200-400 Kč. Co se týče barev, najdete zde nejčastěji neonky nebo klasickou černou.

 

Značka Adidas nabízí hned několik druhů sportovních podprsenek. Barvy ani nepotěší a ani neurazí- jedná se o černou, šedou, růžovou, modrou. Mezi čím je ale na výběr jsou rozhodně střihy. Jejich podprsenky nabízí velkou oporu třeba právě díky speciálnímu propracování zadní části. Cenově se podprsenky na oficiální eshopu pohybují okolo 600 Kč, v prodejnách budou mírně dražší. 

  

A do třetice opěvovaný Nike. Narozdíl od Adidasu je celá filosofie firmy založena spíše na atraktivním vzhledu. A na druhou stranu jsou jejich podprsenky kvalitativně o něco lepší než z H&M, přestože jsou jim stylově velmi podobné. Nike nabízí především dva druhy - jeden pro lehčí oporu a druhý velmi oblíbený typ má tvarován záda do X. Barevně vám ale dokáží splnit téměř každé přání - od tyrkysové přes fialové kostičky až po vzor galaxie. Ceny se pohybují od 500-1000Kč. 

 

hm.com ; adidas.com ; nike.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram