Kdo bude dalším andílkem?

Kdo bude dalším andílkem?

Victoria's Secret se poohlíží po novém andílkovi. Zájemkyň bude jistě mnoho, některé však mají mnohem vyšší šance než ty ostatní.

Značku Victoria's Secret v posledních dvou měsících opustili její dva andílkové, proto je namístě otázka, kdo je nahradí. Výběr andílků je jedním z poznávacích znaků Victoria's Secret. Takové modelky mají se značkou stálou smlouvu, propagují její produkty 50 dní v roce a chodí její přehlídky. V souvislosti s odchodem Doutzen Kroes a Karlie Kloss se ale začalo spekulovat o tom, že je značka finančně podhodnocuje.

V minulosti si modelky jako Gisele Bündchen, Tyra Banks nebo Heidi Klum mohly u Victoria's Secret říci o téměř jakoukoli sumu v milionech dolarů. Byly totiž tahounkami nových kolekcí a módních přehlídek. Dnes je to ovšem jiné, andílci se střídají mnohem rychleji a větší hodnotu má pro modelku pocta, že může pro Victoria's Secret pracovat, díky značce se i hodně zviditelní. Za spolupráci modelkám náleží každoroční honorář ve výši 100 tisíc amerických dolarů. Zdá se vám to za 50 dní práce dost? V módním průmyslu a na této úrovni modelingu ale není - modelka si takovou částku může vydělat za jediný den focení kampaně.

Sestavu andílků v současné době tvoří Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo a nejnověji i Jourdan Dunn a Elsa Hosk. Adrianě a Alessandře je ale už oběma třicet tři let, Ales sama přiznává, že v branži už moc dlouho nezůstane. Zato Adriana se svého postu u Victoria's Secret nehodlá vzdát: ,,Nikdy nechci odejít. Budu to dělat tak dlouho, jak to mé tělo vydrží!" Bez Adriany a Alessandry tak možná za chvilku vzniknou dvě volná místa pro další andílky.

A kdo má největší šanci? Mluví se o Lais Ribeiro, jež se nedávno stala tváří parfému této značky, nebo o někom úplně novém zvenku společnosti. V minulosti také Victoria's Secret uspořádalo soutěž, jejíž výherkyně se připojila k modelkám každoroční přehlídky, takže i vybírání z tisícovky dívek je jednou z možností.

Foto: pinterest, zimbio.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram