Kdo letos září v Cannes?

Kdo letos září v Cannes?

Filmový festival v Cannes odstartoval. Kdo letos září na červeném koberci této velkolepé společenské události? 

My opomeneme všechny ty extrémně propagované hvězdy na filmovém festivalu, jako jsou Amal Clooney nebo Julia Roberts, a za hvězdy letošního Cannes volíme Blake LivelyLéu SeydouxKristen Stewart a Natashu Poly.

Blake Lively

Americká herečka Blake Lively je jednou z největších hvězd letošního filmového festivalu v Cannes. Spolu s Woody Allenem a Kristen Stewart přijela do Cannes propagovat nový film Café Society, ale při pohledu na její letošní róby je jasné, že veškerý zájem strhla Blake z filmu na sebe. Její poslední společenská róba byly světle modré nabírané šaty, přesně jako ty, které nosí Popelka od Disneyho. 

Natasha Poly

Modelka Natasha Poly jezdí do Cannes každoročně a nikdy nás nezklame. I letos zatím tahá jedno eso z rukávu za druhým - třeba róbu od Roberta Cavalliho nebo růžový skvost z módního domu Prada. Mezi společenskými událostmi ale po Cannes běhá převážně v černých outfitech a plochých sandálkách.

Léa Seydoux

Poslední bond girl, Léa Seydoux, zatím v Cannes předvedla teprve jeden oficiální outfit, ale její šarm a jednoduchý styl nám nepřestává imponovat. Názorný příklad toho, kolik toho zmůže výrazná červená rtěnka a nesmrtelná kombinace černé a bílé. Léa ji oživilal zvoleným materiálem - všimněte si, že její bílý top je pletený.

Kristen Stewart

Spojení rebelky Kristen Stewart a módního domu Chanel zkrátka funguje na výbornou. Kristen přijela do Cannes s odrosty, na červeném koberci se prošla v botaskách, ač to je v Cannes kontroverzně zakázáno, a se svými modely zatím sklízí úspěch. Líbí se nám odvaha a kuriózní kombinace, které by nezvládl vynést do společnosti jen tak někdo. Kristen ale občas spíše než tvář Chanelu připomíná modelku, jež do Cannes zabloudila z přehlídkového mola Alexandera McQueena...

Foto: festival-cannes, zimbio.com, starity.hu

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram