Kdo se loni i letos z českých osobností pochlubil vánočním stromečkem?

Kdo se loni i letos z českých osobností pochlubil vánočním stromečkem?

Jak letos ozdobíte svou jedličku, smrček či borovici? Vsadíte na kombinaci více barev, nebo vás láká spíše střídmost? Nakoukněte, jak loni ozdobily svůj strom známé osobnosti, třeba vám tato inspirace přijde vhod.

Některé tradice praví, že se vánoční strom zdobí až na Štědrý den, jiné však povolují užívat si vůni větviček a krásu barevných baněk v podstatě kdykoliv si zamanete, třeba již na začátku prosince. A že na nás vykukují vánoční ozdoby ze všech obchoďáků, jistě vnímáme všichni. Jak budete letos zdobit vy? Mrkněte, jak loni zdobily české osobnosti… 

Jitka Boho dala loni přednost jedličce a pochvalovala si její vůni. Nazdobila ji opravdu krásně.

 

Lucie Bílá ukázala loni o Vánocích nádherný velký strom i nazdobený dům.

 

Míša Maurerová loni pod srdíčkem, vlastně pod sobem, nosila ten nejhezčí dárek...

 

Vánoční pohodu prozradila i Patricie Pagáčová, která všem popřála krásné svátky vánoční společně se svou fenkou Jackie.

 

Monika Absolonová se netají tím, že Vánoce miluje. A miluje je tak, že v pátek na svém Instagramu ukázala fotku i s tím letošním.

 

I herečka Alice Bendová si ráda vychutnává vánoční tradice ještě před Štědrým dnem. Letos v první fázi nazdobila svého přítele Michala Topola a přidala k fotce vtipný komentář: „Tak my jsme se letos rozhodli pro topol, už je nazdobený a rozsvícený, neopadá, nezvadne a pěkně se nám sem vejde. Co zdobíte vy?"

 

Zářivé vánoční překvapení přichystala pro svého syna před pár dny Nikol Štíbrová.„Omlouvám se řidičům, že v Dejvicích přes tuhle záři nevidí na cestu, ale sou Vánoce, sorry jako. Čekám, až se Radovánek probudí po odpolednim šlofíku, bude koukat. Je to lehce kýčovitý a infantilní, no. Já taky netvrdim, že sem úplně vkusná a dospělá."

 

Vánoce a neodmyslitelný vánoční strom loni ukázala i těhotná krásná Jasmina Alagič.

foto: instagram.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram