KeepCups - to jsou hrnky s nápadem, zábavným designem a správnou myšlenkou

KeepCups - to jsou hrnky s nápadem, zábavným designem a správnou myšlenkou

Svět z nich šílí. Jsou malé i větší, růžové, černé, zelené i skleněné. Udrží váš nápoj teplý a co víc - mají své poslání. Na scénu přicházejí KeepCups. 

Termohrnky KeepCups jsou rozeznatelné na první pohled. Jejich unikátní design totiž není možné přehlédnout. Hlavním znakem hrnků je velká variabilita barev a jejich vzájemného komponování. Pravděpodobně proto se značka KeepCup stala populární a její produkty si zamilovali lidé po celém světě. Barevné provedení přes růžovou, modrou, trávově zelenou, fialovou, oranžovou až po černou, hnědou či nově používané sklo dává dohromady takovou nabídku, že si každý vybere.

  
Modrý Large 329 Kč ; Hnědý Large 329 Kč ; Růžový Large 329 Kč

KeepCup své poslání oficiálně nazývá misí a její náplní je znovupoužívání hrnků, které se skrývá pod jedním ze slov dnešní doby - recyklací. Hlavní znak, proti němuž bojuje, je jednorázové využívání plastových či papírových kelímků v TO-GO prodejnách kávy. Mezi snahy vývojářů tak patří skutečnost, že až příště půjdete do Starbucks (nebo kamkoli jinam) pro svůj oblíbený kávový nápoj (nebo cokoli jiného), poprosíte obsluhu, aby vám ho připravila právě do KeepCup. Jejich představa se zdá být promyšlenou až do konce, jelikož tvar hrnků je vymodelován tak, aby pasoval do většiny zařízení vařících kávu.  

  
Skleněný modrý Medium 499 Kč ; Modro-růžový Small 279 Kč ; Skleněný korkový 669 Kč

Svět z hrnečků už dávno zešílel. Nejen díky svému poutavému barevnému provedení se zařadil do každodenní rutiny mnoha lidí v mnoha zemích. Co dalšího totiž zákazníky stále táhne právě ke KeepCups, jsou jejich perfektní vlastnosti. Ty nejnovější modely jsou vyráběné, aby mohly být umývány v myčce, dávány do mikrovlnky a i lépe těsní. Výrobci mluví o minimální životnosti čtyři roky a přece jenom za tu dobu pár káv stihnete. 



pinterest.com (Milujito) ; zoot.cz 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram