Keňská modelka Malaika Firth se v nové kampani ZARA TRF vrací do studentských let

Keňská modelka Malaika Firth se v nové kampani ZARA TRF vrací do studentských let

ZARA TRF se svou novou kampaní ke kolekci Podzim/Zima 2014 ležérní street stylové módy ovládla středoškolskou tělocvičnu i šatnu.

Konec prázdnin se blíží a tak nová kampaň mladistvé ležérní módy ZARA TRF z prostředí střední školy nemohla přijít v lepší dobu. Vybraný prostor tak perfektně podtrhl tématiku kolekce a to studentská léta plná volnosti, sportu a ležérní elegance streetové módy.

Kostkované sukně, pruhované topy a tenisky v kampani oblékla krásná keňská modelka Malaika Firth. Jejím protikladem se sněhobílou pletí byla Ola Rudnicka, která oblékla například sportovně střižené svetry. Trio modelek doplnila brunetka Alexandra Elizabeth Ljadov.


Kolekce zahrnuje čistě sportovní kousky, jako jsou stylové tepláky, mikiny, trika či kraťasy. Ale najdeme zde také úžasně propracované sportovně-elegantní modely. Lehké trendy kalhoty v ležérním stylu, rozšířené džíny, pohodlné sukně, trika a halenky s leopardími motivy. V kolekci nechybí ani sportovně střižený kožich, ležérní kostkované sako či lesklý vodě odolný kabát.


Zdroj: fashiongonerogue.com, zara.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram