Kim Kardashian nabídne celou kosmetickou řadu

Kim Kardashian nabídne celou kosmetickou řadu

Kim Kardashian v poslední době usilovně pracuje na tom, aby vytvořila neutrální kosmetickou řadu, která své majitelky oslní.

Je to pár dní, kdy Kim představila novou řadu své značky KKW Beauty, jež obsahuje kolekci s názvem „Classic“. Ta se skládá z palety deseti očních stínů, čtyř rtěnek a čtyř kontur na rty. Řada Classic se vyznačuje svou neutrální tóninou. 7 matných očních stínů od krémové, práškové až po nude odstíny vyrovnají kovové barvy s perleťovou úpravou. Paleta očních stínů stojí 44 dolarů, v přepočtu tedy necelou tisícovku.

Rtěnky a kontury na rty jsou opět v jemných tónech. Jedná se přeci jen o letní kolekci, proto nesmí chybět dvě zcela nové perleťové rtěnky a dva odstíny červené. Broskev, světlá broskev nebo růžová broskev jsou názvy odstínů, které jsou ke rtěnkám přiřazené. Živější tóny jsou Midtone Coral a Burnt Red, které oživí váš vzhled. Rtěnky se pohybují v rozmezí 12 až 18 dolarů každá.

Cena celé kosmetické řady stojí 150 dolarů a KKW Beauty její prodej zahájil 25. července 2018. Můžete tak vše objednávat pohodlně z domu například na kkwbeauty.com.

fashionisers.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram