Kim Kardashian v kampani pro Yeezy

Kim Kardashian v kampani pro Yeezy

Kim Kardashian nedávno přidala na sociální média fotografii z nové kampaně pro YEEZY Boost 350 V2 "butter". Modelka je na fotografiích pouze ve spodním prádle a teniskách, což vyvolalo vlnu reakcí. 

Kim Kardashian před nedávnem sdílela se svými fanoušky na sociálních médiích fotografie z kampaňě pro YEEZY Boost 350 V2 Campaign "Butter". Jde o rozšíření tohoto modelu tenisek o novou barevnou variantu, pojmenovanou "butter". Hned poté, co modelka kampaň odstartovala na svém instagramu a twitteru, následovaly fotografie i od dalších osobností. Fotografii s těmito botami sdílel například známý YouTuber Brad Hall, Lexi Woods nebo Meredith Nickelson v obdobné póze, ukazující novou barevnou variantu bot.

 YEEZY Boost 350 V2 Butter

Netradiční póza Kim Kardashian na fotografii pro kampaň však na sociálních médiích vyvolala řadu reakcí, které skoro určitě nebyly účelem kampaně. Kvůli póze, kde Kim na fotografii leží v nepřirozené poloze na posteli s dramatickým pohledem, začaly na internetu vznikat řady memes, ve kterých si lidé ze zvláštní pózy dělají legraci. 

Podobně jako v kampani pro  Yeezy "Supermoon," která vyšla letos v červnu, využívá značka kromě výrazné Kim také řadu méně známých osobností sociálních médií jak instamodelky či youtubery. Jde tak pravděpodobně o způsob, jakým se značka snaží přiblížit dnešní mladé generaci, která na známá jména sociálních sítí prostě slyší. 

 YEEZY Boost 350 V2  butter

 YEEZY Boost 350 V2 butter 

YEEZY Boost 350 V2 butter

YEEZY Boost 350 V2 butter

hypebeast.com, instagram.com, fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram