Klíčové rozdíly v oblékání amerických a francouzských žen

Klíčové rozdíly v oblékání amerických a francouzských žen

Francouzky po celý rok vypadají bez námahy elegantně, Američanky jsou více sexy. Jaké jsou hlavní rozdíly v oblékání žen těchto dvou národností?

Francouzské ženy nakupují méně, ale utrácí více

Ve Francii ženy do oblečení investují, mají to jako způsob života. Dokážou navíc suverénně zkombinovat vysokou módu s kouskem, který jim leží ve skříni již roky. Americké ženy jsou v tomto jiné, milují nakupování, mají to jako osobní sport a tak se spíše dívají po množstevních slevách.

Americké ženy jsou ovlivňovány aktuálními trendy

Francouzské ženy věří v jednotné oblékání, zatímco americké zákaznice slyší na aktuální trendy. Během roku tedy vystřídá více oblečení právě Američanka, která musí nakupovat podle toho, co se právě nosí. Za to Francouzka si drží svůj osobitý styl, ať už jsou hitem overaly nebo kostkované košile.

Američanky upřednostňují větší šperky

Velký šperk na krk či zápěstí vypovídá o stylu spíše amerických žen, zatímco jednoduchá klasika se dá připsat těm francouzským.

Francouzské ženy utrácejí více za doplňky

Některé šperky sice nevydrží věčně, avšak nikdy nevyjdou z módy, za to ty druhé se točí jako na kolotoči. Jistě tušíte, do které kategorie patří ženy z USA a do které ženy z Francie.

Americké ženy dbají na krásu svých kabelek a peněženek

A musíme jim dát za pravdu, jelikož kabelky a peněženky jsou zboží, které se rychle opotřebuje a je nezbytné koupit nové. Zde Francouzky zbytečně šetří. Navíc upřednostňují malé kabelky v jednoduchém, minimalistickém designu. Ten může být plusem navíc, avšak copak si normální žena ve věku od patnácti do sedmdesáti vystačí s malou kabelkou?!

Američanky nosí více podpatky

Údajně je to tím, že tráví více času v autě, proto jim nedělá problém sem tam nějaký krůček na vysoké botě, zatímco Francouzky jsou na nohách celé dny. Ať tak či onak, podpatky u nás vedou.

Francouzské dívky pojímají módu v kanceláři více neformálně

Elegantně, ale méně formálně dokážou ženy z Francie zvládnout klidně celý týden v kanceláři. Zato ženy z USA se striktně drží halenek a sukní.

Američanky jsou ve spodním prádle odvážnější

Je to tedy domněnka, kterou nemáme potvrzenou, ale údajně se i ve spodním prádle francouzské ženy drží minimalistického projevu. Tedy základní barvy i tvary spodního prádla. Zato žena ve Spojených státech na sebe dokážou partnera více upozornit. Nebojí se jasných barev a poutavých detailů.

pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram