Klidná a energická zároveň - jarní kolekce Jitky Klett 2018

Klidná a energická zároveň - jarní kolekce Jitky Klett 2018

Magnetizující pohoda a klid. Jarní a letní kolekce Jitky Klett s sebou však nese daleko víc. Třeba energii ženy a rozhodně i energii barev.

Česká návrhářka Jitka Klett posílá do světa svou kolekci pro jaro a léto 2018 pod názvem INSPIRA. Jitka si vyhrála se vzdušností lehkého vzorovaného šifonu, z nějž ušila jak maxisukně, tak kratší i delší šaty. Celé kolekci dominoval jeden vzor, ve kterém se mísily odstíny oranžové, modré, zelené, žluté i červené jako na malířské paletě. Vzorované kusy oblečení návrhářka doplňovala jednobarevnými košilemi a kalhotami z citrónově žluté a bledě modré. Kolekce se díky tomu nesla od začátku do konce ve jménu jasných letních barev, které vyvolávají úsměv na tváři. 

Pod názvem kolekce se ukrývá krátké poselství, které by k vám cestou nové kolekce mělo doputovat - "Buďte ženou, která inspiruje." Byť modely svou barevnou paletou i střihovým provedením vyzařují klid a vnitřní harmonii, nejde se ubránit také energii, která je z nich bez pochyby cítit. Energie vyrovnané a silné ženy. A takové přeci chceme být všechny! Modely z kolekce INSPIRA zahalují něžnou duši mladé dívky do noblesního roucha dámy. Dají vám pocit výjimečnosti, přitažlivosti a v horkých letních dnech také lehkosti. Jitka Klett navrhla svou novou kolekci přesně podle toho, jakou módu chtějí ženy v teplých letních dnech nosit - lehkou, vzdušnou a bohémskou.