Knihy, které jsou jednoznačně v módě - jaro 2016

Knihy, které jsou jednoznačně v módě - jaro 2016

Existují knihy, které sbírají jednu pozitivní recenzi od vážených kritiků za druhou, pak jsou knihy, které se úplně nepodaří a pak takové, které jsou prostě v módě. A ty zajímají nás!

P.S. - Aňa Geislerová

Že přicházíme trochu s křížkem po funuse? Ale vůbec ne. Už se zdálo, že obrovské haló okolo P.S. od půvabné herečky Ani Geislerové utichlo, když v tom přišla cena čtenářů Magnesia Litera a bylo definitivně stvrzeno, že P.S. je nadmíru dobré. A překvapivě jak pro kritiky, tak pro obyčejné čtenáře napříč Českou republikou. Kniha která v obecných formách rozebírá soukromí uznávané české herečky včetně jejich pocitů ohledně mateřství, lásky i okolního světa je knihou, kterou nepřečtete jen jednou. A znovu a znovu v ní budete nalézat inspiraci, humor, nadsázku, nadhled, půvab, hlubší význam, ikoničnost Ani i styl. 

STYL - Dagmar Gabulová

Dagmar Gobulová je známá pro svůj titul první certifikované expertky na styl pro Českou i Slovenskou republiku a tak kdo jiný by měl vydat kvalitní stylovou knihu o tom, co ženy stále zajímá, než odborník? Zatím si ji můžete pouze předobjednat (i s podpisem), protože k dostání bude až od 22. dubna, ale možná je to právě ten správný čas. (Vždyť Ani P.S. bylo podobně očekávané a následně vyprodané po pár dnech!) V knize Styl si za doprovodu líbivých ilustrací přečtete o všem, co ke kráse, charismatu a sebevědomí patří. Redakce Móda už se jí nemůže dočkat! 

TÝ POTVOŘE TO NEDARUJU - Lucy Sykesová

Stránky s atraktivní pevnou vazbou vás odnesou do víru mediálního světa, TED konferencí za záštitou vysoce konkurenčního ženského kolektivu. Byť právě skupina žen pracující v redakci známého módního magazínu má být hlavním smyslem knihy, více se možná poutavější formou dozvíte o světě marketingu, technologií a pro nás Čechy možná také trochu o světě, který je nám vzdálený. Nechybí ale popisy drahého oblečení, lehce snobského životního stylu a smetánky, která se ve zmiňovaných kruzích pohybuje. 

Jak jste jistě pochopila, naším cílem není představovat vám knihy, které neznáte. Čeho chceme dosáhnout, je bližší a trochu odlehčené seznámení právě s těmi knihami, které válcují žebříčky, mají vysoké předpoklady a vlastně tak trochu i styl.

To jsou knihy, které patří na Módu. Jednoduše proto, že jsou v módě. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram