Kolaborace Gigi Hadid a Reebok přinesla sportovní kolekci inspirovanou 90. léty

Kolaborace Gigi Hadid a Reebok přinesla sportovní kolekci inspirovanou 90. léty

Americká značka Reebok se spojila s modelkou Gigi Hadid a spolu vytvořily kolekci sportovního oblečení. A ačkoliv Gigi spolupracuje s touto značkou již dlouhou dobu, nynější kampaň je doposud tou nejhravější a nejbarevnější.

Gigi Hadid se znovu spojila s týmem americké značky Reebok a vytvořila kolekci plnou nostalgických a typicky devadesátkových siluet. Výsledkem spolupráce jsou lehké šusťákové bundy a sportovní kalhoty, legíny, tílka a trika, vysoké ponožky, bodýčka a pohodlné tenisky. „Spousta lidí si kupuje tenisky, se kterými ani nemůže jít do tělocvičny. Takže jsem se snažila vytvořit boty, které podporují vaši nohu a vy v nich můžete jít kamkoliv,” řekla Hadid. Inspirací se jí stal také sportovní šatník jejího otce, olympijského lyžaře z roku 1992, který jako malá ráda zkoumala. V kolekci proto nechybí neonové barvy a kladen je zvláštní důraz na pohodlnost.

Gigi strávila spoustu hodin hledáním v bostonských archivech značky Reebok, prošla staré návrhy a vybrala ty nejlepší, které by sama chtěla mít ve skříni. „Bylo to o oslavě devadesátek a toho, co jsme na Reebok vždy milovali a pro co nyní hodně lidí chodí do vintage obchodů,” prozradila Hadid. Kolekce je momentálně v prodeji na oficiálních stránkách Reebok.

Celebmagia.com, Papermag.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram