Kolekce Alexander Wang pro H&M byla ode dneška v prodeji v Nákupní galerii Myslbek

Kolekce Alexander Wang pro H&M byla ode dneška v prodeji v Nákupní galerii Myslbek

Zajeli jsme se podívat na to, jak to dnes vypadalo v jediném H&M v České republice, kde byla k dostání kolekce od Alexandera Wanga.

Velmi očekávaná kolekce Alexander Wang pro H&M šla dnes do prodeje pouze v jediném obchodě H&M, v Nákupní galerii Myslbek.

Na takovýchto kolekcích, které švédský řetězec připravuje se známými návrháři, musí být něco magického. Každý rok se nejprve spekuluje o tom, s kým naváže H&M spolupráci, poté každý sleduje, kdy uniknou první fotografie z připravované kolekce a končí to v obchodech soubojem mezi zákazníky.

Takové kousky oblečení se v obchodech ohřejí maximálně 3 dny. Ale co se odehrálo dnes v Nákupní galerii Myslbek, nám vzalo dech. Galerie otvírá v 8:30 a obchody v 9:00. Je tedy jasné, že se před otevřením jediného českého obchodu H&M s kolekcí od Alexandra Wanga, utvořil dav nedočkavců již v časných ranních hodinách.


A jak to dopadlo? Během jedné hodiny byla celá kolekce, která byla obchodu k dispozici, do posledního kousku vyprodaná

V 10:10 na vás čekaly už jen prázdné regály, mezi nimiž se proplétaly fronty ke kasám a obchod plný bodyguardů, kteří předtím dohlíželi na zákazníky a poklidný průběh nákupů, bez přílišného soupeření a přetahování se o poslední kusy.

Kolekce byla vyprodána v rekordním čase a do obchodu se bohužel znovu nevrátí.

Dorazili jste včas? Jaký kousek jste ukořistili?


Foto: Lukáš Petr Tesař, Kateřina Papežová

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram