Kolekce designérky Ivety Paulerové ukazuje, že mateřstvím nic nekončí

Kolekce designérky Ivety Paulerové ukazuje, že mateřstvím nic nekončí

Mateřství a ženskost. To je hlavní téma nové módní kolekce české módní designérky Ivety Paulerové MOM2019.

Mateřstvím to nekončí

Že se žena musí po narození dítěte smířit se svým mateřským údělem a zanevřít na svou ženskost? Ani nápad. Nová kolekce české módní designérky Ivety Paulerové s názvem MOM2019 ukazuje, že ženskost ještě více umocňuje mateřství a z maminky jako by díky svému mateřství ještě více rozkvetly. Sama návrhářka je matkou dvou synů a život s dětmi je pro ni jednou velkou inspirací pro její modely.

 

Z vlastní mateřské zkušenosti

„Když se žena stane matkou, je to ta největší změna, kterou může v životě zažít. Stále ovšem zůstává tou Ženou s velkým Ž, sebevědomou a hrdou, stejně jako tomu bylo před narozením potomků. Přestože milujeme svoje děti nadevše, neznamená to, že jsme přestaly mít rády samy sebe,“ říká designérka Iveta Paulerová, která je sama hrdou maminkou.

 

Barvy života

Pyšnou maminkou dvou dětí je také sama hlavní fotografka kolekce MOM2019 Gabriela Homolová, která se mimo jiné specializuje na fotografování malých dětí. Sama kolekce MOM 2019 obsahuje i několik dětských modelů, které jsou skutečně roztomilé. I tyto modely mají vypovídající hodnotu o tom, jak mateřství, rodičovství a emoce spojené s dětmi mohou ovlivnit módní cítění, barvy a praktické střihy, které tuto etapu života lidí provázejí.

 

Móda všech generací

Na profesionálně vytvořených fotografií můžete vidět modelku Ivetu Vítovou s dcerou Anetkou, objevuje se zde i autorka Iveta Paulerová se synem Filípkem či Marcela Kunešová s dcerami Annikou Kunešovou a nejmladší modelkou – Kaiou Stauner. Iveta Paulerová je naší přední návrhářkou. Pro svou tvorbu používá luxusní materiál, zejména z Itálie a Francie. Na svém kontě má nespočet přehlídek a odvážných originálních návrhů včetně svatebních šatů s velmi originálním designem.

 

Kolekce MOM2019 byla představena ve středu  7.11. v úžasných prostorech Vnitroblocku. Bylo představeno hned několik modelů z této kolekce, které měly představitelky na sobě a hlavní modelka dokonce během večera několik dalších modelů vystřídala. U návštěvníků sklidila přehlídka opravdu veliký ohlas.