Kolekce elegantních šperků Emporio Armani jaro/léto 2014

Kolekce elegantních šperků Emporio Armani jaro/léto 2014

Když se řekne Emporio Armani, většina z nás si ihned představí eleganci, luxus a prvotřídní kvalitu ve vynikajícím provedení a stylu této italské značky

Značka Emporio Armani v sobě snoubí nadčasovost a italskou eleganci. Na své si přijdou také milovníci šperků netradičních až provokativních.

Vyznačuje se vysoce módními kousky, osobitým stylem a především nejvyšší kvalitou. Při tvorbě svých kolekcí se Armani snaží neustále oživovat chuť k módě a přetvářet její pravidla. Každý šperk a  vše, co najdete pod značkou Armani, obsahuje nějaký prvek překvapení. V každé nové kolekci se snaží interpretovat měnící se životní styl.

Šperky Emporio Armani si zachovávají čisté moderní linie a dokonalé detailní zpracování. Ocení je zejména lidé, kteří mají rádi vzrušující módní trendy.

Sofistikovaný Armani styl je dokonale vyjádřen kombinací materiálů a designu. Šperky jsou vyráběny přímo v Itálii a základním materiálem je především stříbro, mosaz a nyní i ocel. V této nové kolekci kombinuje základní materiály se sklem, akrylem, pryskyřicí a krystaly Swarovski.

Zdroj: armani.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram