Kolekce Fall 2016 v podání Diane von Furstenberg zahrála na mnoho strun

Kolekce Fall 2016 v podání Diane von Furstenberg zahrála na mnoho strun

Když si na první pohled prohlídnete aktuální kolekci Diane von Furstenberg, se vší láskou vás nejspíš napadne slovo cirkus.

Ale cirkus v dobrém slova smyslu. Diane se prostě rozhodla do své podzimní kolekce zahrnout vše, co jí napadlo. Výsledný efekt je takový, že si u ní vybere to pravé ořechové snad každá z nás.

Není to však jen rukou samotné návrhářky, ale rovněž oznámením společně s CFDA, že designérka zahájila spolupráci s Boston Constulting Group, která pomůže přehodnotit módní systém přehlídek v rámci New Yorku i Evropy. Jednou z novinek bylo i to, že Von Furstenberg nabídla několik kousků z kolekce k okamžitému prodeji, což byl velice chytrý tah.

Další inovace se týkají změny adresy jejího ústředí vzhledem k dopravním zácpám před jejími dveřmi a také rozložení světových modelek v rámci jednotlivých modelů. Vše zatím nasvědčuje tomu, že spolupráce se společností bude úspěšná.  

Kolekce tak byla pojatá v přátelském diskotékovém duchu. Karlie Kloss představila zlaté flitry v podobě zavinovacích šatů. Jourdan Dunn zahalila černá barva se zlatými skvrnami. Hojně se objevily hravé retro kloboučky s umělými květinami, overaly i chlupaté doplňky. Šátky, kožešiny, vesty i kůže. Kolekcí za těch pár minut stihlo proplout od A do Z vše, co vás napadne a to včetně barevné kombinace. Ať už cirkus nebo disko, kolekce Diane von Furstenberg přinesla minimálně úsměv na tváři.

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram