Kolekce Insecta inspirovaná hmyzem

Kolekce Insecta inspirovaná hmyzem

Patříte mezi idealistky a zvědavě hledáte smysl života? Pak je právě pro vás stvořená kolekce, která je inspirovaná hmyzem.

Česko-belgická módní značka Alter Era přináší návrhářské duo. Zhanna Belskaya a Alicia Declerck jsou umělkyně, které hledají inovativní kreace získávané z etnických kmenů, architektonických prvků a minulých dob. Ačkoliv každá z nich pochází z různých geografických oblastí, pěstují společnou řeč, estetiku a filosofii pro design. Což se prolíná geometrickými prvky a organickými vzory v rámci tvarů a objemů.

„Naše žena je myslitelka, snílek a idealistka. Pálení zvědavosti ji posílá na výpravu zkoumání základního významu a skryté krásy světa.“

Z toho vznikla jejich první kolekce pro Jaro/Léto 2016 s názvem „Insecta“, ve které se odráží průzkumnice plná dobrodružné elegance, jíž podtrhují znaky z říše hmyzu zahalené v geometrických tvarech a průzračné eleganci.

Modely jsou 100 % z Evropy, designové studio má sídlo v Belgii, zatímco výrobní závod je v České republice. Tkaniny jsou dodávany z pečlivých zdrojů v Itálii. „Usilujeme o vysoce kvalitní produkty, které jsou vytvářeny lokálně a eticky,“  řekly o své práci Zhanna a Alicia.

V jejich prvotině tak spatříte nejenom dobrodružství, ale také historii, barevnou paletu, potisky ze světa hmyzu a geometrii. Výrazné a nevšední modely by vás mohly bavit…


 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram