KOLEKCE KABELEK DANY MORÁVKOVÉ F/W 2016/17

KOLEKCE KABELEK DANY MORÁVKOVÉ F/W 2016/17

Očekávaná nová kolekce dámských kabelek značky ELEGA by Dana M. před malým okamžikem spatřila světlo světa. Jste zvědavé jak dopadla?

Jistě jste už dávno zaznamenali, že jakmile padne zmínka o ELEZE, rozhodně nešetříme superlativy. Není proto prostšího vysvětlení, než že nám tahle ryze česká značka z malého městečka poblíž Hradce Králové jednoduše tak nějak přirostla k srdci.

Jasně, mohli bychom dlouze hovořit o jisté formě patriotismu, který v nás živí i obrovská zarputilost a úcta k řemeslným tradicím, jež ELEGA jako jedna z mála opravdu českých značek ve své tvorbě stále ještě uctívá.

Mnohem víc vás ale jistě bude zajímat nejnovější kolekce dámských kabelek, kterou před malým okamžikem v pražském Hotelu President oficiálně představila sama autorka, herečka Dana Morávková ve společnosti moderátora slavnostního večera Jana Čenského a spousty dalších VIP hostů, kteří stejně jako my s radostí přijali jejich pozvání.

ELEGA by Dana M. F/W 2016/17

Ano je to tak, přeci jen jsme se dočkali. Nová podzimní kolekce oblíbené značky kabelek ELEGA by Dana M. je na světě, a vy máte jedinečnou možnost exkluzivně zhlédnout a posoudit, jak celé dílo oblíbené seriálové herečky, ale také návrhářky, ve skutečnosti dopadlo.

 

Oblíbená psaníčka a stylové peněženky v sezónních barvách prostě nemohou chybět.

Dnešní povedené akce se také zúčastnily: Jana Švandová, Eva Perkausová, Iva Huttnerová, Romana Pavelková, Patricie Solaříková, Veronika Machová, Nikol Kouklová a mnoho dalších známých a zajímavých osobností.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram