Kolekce Pre-fall Carolina Herrera - jednoduchá elegance v khaki i béžové

Kolekce Pre-fall Carolina Herrera - jednoduchá elegance v khaki i béžové

21 modelů v jednoduchých barvách, jemných liniích a s prvkem anglického stylu - to je pre-fall kolekce americké návrhářky Caroliny Herrera. Její modely ráda obléká i manželka Baracka Obamy. A my už víme proč!

Barevně nejvíce se přibližující podzimu je pravděpodobně pouze jedna barva a to je khaki. Představeny v ní byly hned tři modely. Vzorované slim kalhoty a sukni zdobí mimo khaki i světlá zelená, černá na bílém podkladu. Zajímavý detail je u druhého looku, kde je khaki svetr nakombinovaný společně s kožešinou. Tyto tři modely působí uvolněně, jednoduše a přesto elgantně. Přesně tak, jak to Carolina Herrera umí!

  

Ostatní barvy bychom na první pohled asi k podzimu nepřiřadili - smetanová, blankytná modrá i korálová. Modely ve smetanovém odstínu jsou velice jednoduché, sukně sahají ke kolenům, celé šaty se drží v jednoduchých a čistých liniích. Další šaty jsou vzorované, doplněné tmavě modrou a černou. 

  

V Pre-fall kolekci se objevují dva vzory - jeden květinový, druhým je klasická kostka. Použité jsou ve spojení se světlým odstínem modré. Střihy méně zdůrazňují klasickou ženskou postavu, přesto jsou chic. Kapka vyšší módy se projevila ve spojení smetanová - černá, kde návrhářka hraje především na detail černé krajky. 

  

Další barvičky, které bychom asi v pre-fall kolekcích nečekali, jsou korálová a růžová. Šaty mají potisk velkých puntíků a jsou velmi veselé. Skvěle by prozářily pochmurné podzimní počasí. Střihem jsou jak jinak než pouzdrové nebo klasické ve tvaru písmene A.

Carolina Herrera vytvořila kolekci, kterou by bez starostí mohla obléknout i Vévodkyně z Cambridge. 

  

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram