Kolekce RTW F-W 2015-2016 Victoria Beckham v ostrých liniích

Kolekce RTW F-W 2015-2016 Victoria Beckham v ostrých liniích

Podzimní kolekce Victorie Beckham je pojatá trochu méně žensky. Pozorovatelný je military styl a mužské prvky, zapomenout můžeme i na výrazné barvy.

Když Victoria zakládala svou značku, představovala v ní vlastně svůj osobní styl. Ženské šaty s výraznými průstřihy nebo výstřihy byly základem. Od té doby ale už pár let uběhlo a kolekce její značky nabírají odlišný styl. Šaty tvoří základní stavební prvek stále, ale prošly si pořádnou evolucí a tak spíše než obepnuté střihy, luxusní večerní materiály a ženské barvy, tu najdeme spíše prvky mužské módy, oversize střihy a více avangardní provedení modelů. Zároveň se tak nějak pomalu z Victoriiních návrhů vytratil pověstný sexy styl. 

V kolekci pro Podzim-Zimu 2015-2016 se objevuje drapérie látek, stejně tak jako ostré linie všech modelů. Z čehož je zřejmé, že to sice jde v přímém kontrastu, všem je nám ale jasné, že právě to je skutečnost, se kterou návrháři hrají nejraději. Stejně tak v této kolekci vidíme modely extravagantní a asymetricky zpracované. Společnými prvky celé kolekce jsou roláky a silné pleteniny. Zůstávají tu ale také ženské šaty, které jsou propracované a lichotí i postavě. 

Představeny byly také kabáty, směřující do balónového střihu, stejně tak jako kabáty v H střihu a končící až v polovině lýtek. I barevnost se řídí striktním pohledem návrhářky - dočkáme se pouze černé, hnědé, tmavě modré a světlých tónů jako je tělová. Sem tam se mihne kanárkově žlutá sukně nebo pomerančový kabát. 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram