Kolekce Tommy Hilfigera ve spolupráci se Zendayou bude mít debut na pařížském týdnu módy

Kolekce Tommy Hilfigera ve spolupráci se Zendayou bude mít debut na pařížském týdnu módy

Po úspěšných kolaboracích módního domu Tommy Hilfiger s modelkou Gigi Hadid přichází na řadu nová spolupráce. Tentokrát se Tommy Hilfiger pro vytvoření nové kolekce spojil s dvaadvacetiletou herečkou a zpěvačkou Zendayou Coleman.

Debutová kolekce Zendaya x Tommy bude poprvé prezentována v sobotu 2. března v rámci pařížského týdne módy. Spolupráce herečky a módního návrháře byla oznámena v říjnu minulého roku po ukončení dlouhodobého partnerství s modelkou Gigi Hadid. Ti s každou novou kolekcí měnili destinaci módní přehlídky - nejdříve to byl New York, poté Los Angeles, Londýn a Milano. Po každé přehlídce pak byly outfity dostupné na online portále Tommy Hilfiger a ve vybraných kamenných obchodech (tomuto typu prezentace a následného koupení se také říká 'see now, buy now'). 

Rád spolupracuji s lidmi, kteří jsou vášniví v tom měnit své sny v realitu a kteří inspirují další generaci, aby činila totéž.  Zendaya se stala globální ikonou, která využívá módu k odvážné výpovědi, ale stále zůstává věrná sama sobě. Kolekce pojí její jedinečný eklektický styl s americkým duchem naší značky. 

- Tommy Hilfiger o spolupráci se Zendayou

Fashionista.com, Harpersbazaar.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram