Kolekce vlasových barev a účesů Wella S/S 2015

Kolekce vlasových barev a účesů Wella S/S 2015

Wella Global Creative Artist Hester Wernert-Rijn představila nové vlasové trendy pro sezonu Jaro/Léto 2015. Objevte s námi nové barevné odstíny a střihy.

Hester Wernest, přední vlasová stylistka Wella Professional, pro tuto sezonu Jaro/Léto 2015 vytvořila šest klíčových vlasových trendů. Jejím cílem bylo vnuknout vlasům skutečný život v podobě pocitů, emocí a především pohybu. Přestože některé účesy jsou opravdu strohé, všechny ožívají ve svých měkkých liniích.

Podtextem nové kolekce účesů je hledání svého pravého já. Proto jsou jednotlivé účesy svým střihem, stylingem i barvou velmi odlišné. Pojícím prvkem je harmonické spojení barev s důrazem na individualitu krásných světlých tónů, které jsou maximálně přirozené a nepůsobí nikterak agresivně. V účesech se odráží samotná inspirace autorky, kterou čerpala nejen z dnešní módy, ale také z umění a moderní architektury.

White Light
Nejčistší blond byla vytvořena jako prémiový couture odstín vlasové barvy. Perfektně vynikne v účesu s dýchající texturou lehce syrových linií.

Distilled Pink
Distilled Pink není pouze o jedné barvě. Čistá blond je prosvícena růžovými tóny s měkkým nádechem fialky a broskvových odstínů. Jedinečná kombinace v sobě odráží půvabnou lehkost bytí.

Iconic Gold
S touto novou blond barvou se ponoříte do smyslných tónů zlatého koňaku. Bohaté teplé tóny vyjdou vstříc slunečním paprskům, aby je zachytily v jedinečném odlesku Iconic Gold.

Enlightened Brunette
Velmi moderní účes plný objemu a syrovosti je protkán delikátními zlatými tóny. Právě ty zdůrazňují jeho texturu a probouzí tak ve vlasech pohyb plný světelných záblesků.

Destilled Black
Hluboké procitnutí evokuje černé mikádo s měkce prosvítajícími tóny rzi ve spodní části vlasů.

Powdered Red
Ikonická červená získává novou magickou podobu. Odstín červené bledl tak dlouho, až se coloristé dostaly k její samotné podstatě. Nová úroveň kultovního odstínu dává svými prachovými tóny perfektně vyniknout hře vlasové textury a pohybu ve vlnách.