Kolik vydělávají členky známého klanu Kardashian-Jenner?

Kolik vydělávají členky známého klanu Kardashian-Jenner?

Není žádným tajemstvím, že si rodina Kardashian - Jenner vydělává veliké sumy peněz. Kromě účinkování v reality show Keeping Up With The Kardashians má každý i svůj vlastní byznys. Jaké částky vydělávají členky tohoto klanu? 

Americká reality show Keeping Up With The Kardashians se vysílá od roku 2007. Zaměřuje se na soukromí i profesní život rodin Kardashian a Jenner - konkrétně Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Roberta Kardashian, Kris Jenner, Caitlyn Jenner (dříve Bruce Jenner, než podstoupil změnu pohlaví), Kylie Jenner, Kendall Jenner a jejich partnery Scotta Disicka, Lamara Odoma, Travise Scotta a Kanyeho Westa.  

Kylie Jenner

Jednadvacetiletá Kylie Jenner je oficiálně nejmladší miliardářkou na světě. Vlastní stoprocentní podíl v kosmetické firmě Kylie Cosmetics, která vznikla roku 2015. Podle magazínu Forbes vydělala firma prodejem kosmetiky minulý rok přes osm miliard korun a za tři roky existence přes dvacet miliard korun. Nedávno založila značku KylieSkin vytvářející přípravky na obličej. Kromě toho stále účinkuje v televizní reality show Keeping Up With The Kardashians. Kylie si přijde na 22 miliard korun a je tak druhou nejlépe placenou celebritou, hned po zpěvačce Taylor Swift.

 

Kendall Jenner

Kendall Jenner v současné době profituje zejména ze své modelingové kariéry. Roku 2018 se stala nejlépe placenou modelkou na světě a předběhla tak stálici Gisele Bündchen. Podle stránky Money.com je čisté jmění Kendall 410 milion korun, avšak stránka Celebrity Net Worth uvádí, že si vydělá 684 milionů

 

Kim Kardashian West

Kim Kardashian je nejspíše nejznámější z celého klanu, avšak její jmění není tak vysoké jako v případě Kylie Jenner. V roce 2019 se umístila na šestadvacátém místě v seznamu Nejlépe placené osobnosti Ameriky. Její bohatství vzniklo zejména z nově vzniklé kosmetické firmy KKW Beauty, která jen za rok 2019 dosáhla zisku dvou miliard korun. Kim si dle zahraničních internetových stránek přijde na 8 miliard korun

 

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian vydělává kolem 912 milionů korun. Peníze získává z účinkování v reality show a z prodeje oděvů její vlastní denimové linie Good American. Navíc byla roku 2018 výkonnou producentkou amerického seriálu Zvrácené sestry založeného na reálných kriminálních příbězích. 

 

Kourtney Kardashian

Stránka Money.com uvádí, že čisté jmění čtyřicetileté Kourtney Kardashian je 798 milionů korun. Nejvíce peněz si vydělává účastí v reality show Keeping Up With The Kardashians. Údajně začala pracovat na nové kosmetické řadě stejně jako její sestry Kylie a Kim, takže můžeme v budoucnu očekávat finanční nárůst. 

 

Kris Jenner

Kris Jenner si podle internetové stránky Celebrity Net Worth vydělává 1 miliardu korun. Podílí se na reality show KUWTK jakožto výkonná producentka. Kris dělá rovněž tzv. momažerku svým dcerám a aktivně jim shání nové zakázky. V Kalifornii založila křesťanský kostel California Community Church. Jen v roce 2016 si podle magazínu Forbes vydělala přes 250 milionů korun. 

HarpersBazaar.com, CebelrityNetWorth.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram