Komentovaná prohlídka díla Blanky Matragi

Komentovaná prohlídka díla Blanky Matragi

Zúčastnili jsme se unikátní výstavy TIMELESS 2015, která nás opět posunula o krok vpřed hlubšímu poznání jak Blanky Matragi samotné, tak i její neskutečně inspirativní módní tvorby.

Jsme nesmírně rádi, když se s Blankou Matragi můžeme setkat tváří v tvář, proto se také snažíme využít každé chvíle, kterou při svých návratech ze zahraničí světově proslulá módní návrhářka tráví v Čechách a s velkým potěšením se účastníme jejích dynamických a inspirativních Fashion Show.

Krom módních přehlídek a oficiálních představení nejnovější tvorby Blanky Matragi, kterého jsme se v jejím malém fashion království na Starém Městě mohli celkem nedávno rovněž zúčastnit, jsme si ale současně nenechali ujít ani jedinečnou výstavu TIMELESS 2015 v malebných prostorách historické budovy Obecního domu, jejíž samotnou autorkou komentovaná prohlídka dostává ve srovnání se standardní návštěvou expozice zcela jiný rozměr.

 

Uvolněná a přátelská atmosféra v kruhu skalních fanoušků

Návštěva této skutečně unikátní výstavy TIMELESS 2015 v uvolněné až přátelské atmosféře nás opět posunula o krok vpřed. Vpřed, hlubšímu poznání Blanky Matragi coby energického, ctižádostivého člověka bez předsudků, jejíž tvorba nás inspiruje tak jako miliony dalších obdivovatelů z nejrůznějších koutů světa. Z úžasu, do kterého jsme se za necelé dvě hodiny detailního průzkumu jednotlivých exponátů (zejména šatů, doplňků, ale také skla, porcelánu, soch, šperků a originálních grafik) zcela ponořili, jsme si odnesli zážitek, který vám můžeme jen vřele doporučit.

 

Jestliže patříte ke skalním fanouškům této dámy české módní scény, pak byste si prohlídku jejího díla obohacenou o fundovaný komentář plný profesních zážitků, složitých technologických postupů a osobních postřehů, rozhodně neměli nechat ujít, protože zde bychom takové množství informací jen stěží obsáhli.

 

Nové exponáty, nové nápady a nové neuvěřitelné zážitky – to vše na vás čeká v příští komentované prohlídce s osobním doprovodem Blanky Matragi, která připadá na 30. ledna 2016.

Co Blanka Matragi chystá a co vás nemine?

Plni dojmů se už nyní nemůžeme dočkat připravované přehlídky, která se 11. 11. 2016 uskuteční v Obecním domě, kde Blanka Matragi odhalí nejnovější kolekci ELEMENTS, jež ve velkolepé show představí zkrocení základních přírodních živlů - vody, země, vzduchu a ohně.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram