Komfortní elegance

Komfortní elegance

To máš k těm šatům opravdu tenisky? Jak můžeš kombinovat elegantní se sportovním?

Za dobu co bloguji, jsem se setkala s různými názory na můj styl oblékání. Sama si nemyslím, že mám nějak zvlášť výstřední styl, ale i přesto se setkávám s reakcemi, které mě často překvapují.

Pokud jste na Facebooku aktivní a trošku se zajímáte o módu u nás, najdete tam skupiny či stránky, kde ostatní hodnotí váš styl, jak jsem co zkombinovala a vlastně se najednou stávají stylisty... Neříkám, že je to špatně, někdy je zajímavé si přečíst, co by čtenáři na mém stylu změnili. Co se nejčastěji dočítám, je to, že by zvolili jiné boty, než mám zrovna na fotce. 

 

Ale ne, nemyslím si, že k šatům musí mít žena zpravidla lodičky!

Naopak, myslím si, že když se sladí správný střih a materiál, pohodlné boty ničemu neuškodí, naopak... budete se cítit žensky, ale přesto pohodlně a sebejistě.

 

K outfitu jsem zvolila poměrně netypické tenisky a to právě proto, protože mám pro tenisky slabost (i když mi přibylo do botníků i pár elegantních kousků). Jedná se o tenisky s 20letou tradicí značky Air Jordan model XI. Gamma Blue. Jsou to sice čistě basketbalové boty, ale mě uchvátily svoji absolutní pohodlností a originální konstrukcí boty. Outfit jsem doplnila lehkým oversized sakem a nakonec mým oblíbeným kožíškem. 

A jak jste na tom s kombinováním sportovní vs. elegantní módy vy? 

 

Vanessa Šunderjuk

Instagram: vanesslovesyou

BLOG: http://vanessasunderjuk.blogspot.com/

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram