Koncert Thirty Seconds to Mars

Koncert Thirty Seconds to Mars

61 měst. Z Evropy do Severní a Jižní Ameriky. 1 hudební skupina. A přes milion z vás! Koncert kapely Thirty Seconds to Mars v Praze se blíží. A s ním i soutěž s Móda.cz!

Jared, Shannon a Tommo, nepostradatelné součásti Thirty Seconds to Mars, vyráží na turné. A bude to turné zcela splňující význam tohoto slova. Thirty Seconds to Mars budou od poloviny června do konce listopadu cestovat po světě, z Evropy do Severní a Jižní Ameriky a v listopadu završení na jihu Afriky, koncerty i několik dní po sobě v různých zemích světa. To všechno musí trojice muzikantů stihnout. Půl rok na nohou bude bezpochyby náročný, avšak odměnou je více než milion prodaných vstupenek na jejich koncerty.

A dva lístky na koncert Thirty Seconds to Mars budete moci získat i vy v soutěži s Móda.cz. Stačí dávat pozor, odpovědět na soutěžní otázku a poslat nám správnou odpověď na e-mail, který za několik dní zveřejníme. Pak jen trochu štěstí a na konci června vyrážíte do Prahy! Soutěž Móda.cz spustí ve druhé polovině tohoto měsíce. Hlídejte si naše webové stránky a zeď Móda.cz na Facebooku!

Koncert 30 Seconds to Mars se bude konat 30. června 2014 a vy můžete vyrazit obhlédnout frontmana kapely Jareda Leto, který si letos odnesl Oscara za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli. Je totiž multifunční a chameleonem je i v oblékání. Čekat na vás bude i Shannon Leto, bratr Jareda a bubeník, a kytarista Tomo Miličević.

Zdroj: ticketmaster.com, zastavki.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram