Konec s holítky! Hladké sexy nohy snadno, rychle a na dlouho!

Konec s holítky! Hladké sexy nohy snadno, rychle a na dlouho!

Snad každá žena touží po hladkých sexy nohách a jemné pokožce. Depilace žiletkou však dlouho nevydrží a pokožka bývá často podrážděná. Proto vyhlaste válku klasickému holení a užívejte si svých hladkých nohou po dlouhé týdny!

Hladké sexy nohy jsou stále v módě. Ženy vyhlašují válku klasickému holení. 

Ačkoliv muž s několikadenním strništěm může vypadat mužně a sexy, u žen to rozhodně neplatí. Pokud toužíte po hladké a jemné pokožce, která vám vydrží déle než pár dní, vaše touha nemusí být jen z říše snů. Díky novince v odstraňování chloupků si můžete být naprosto jisté, že vaše hladká kůže vydrží opravdu dlouhé týdny. Zapomeňte na hodiny strávené ve sprše, na strach, jestli máte dostatečné zásoby holítek a holicí pěny. To všechno můžete rovnou vyhodit. Jde to totiž velmi dobře i bez nich. A navíc jednoduše a bez bolesti.

Novinka od společnosti Philips, která se jmenuje Philips Lumea, funguje na bází světelné stimulace IPL, která dokáže přirozeně tlumit růst chloupků. Je to vůbec možné? Reálné ženy, které v České a Slovenské republice Lumeu testovaly, říkají: ANO.

Funguje to? 
„Výborně. Žiletkám jsem dala hned sbohem,“ pochvaluje si Lída Špačková, testerka ŽENY s.r.o. , která se do testování revoluční novinky od Philipsu pustila v rámci akce TESTOVÁNO SKUTEČNÝMI ŽENAMI. Další testerka Petra Zemková zase oceňuje rychlost a bezbolestné odstranění chloupků: „Nemusím myslet na to, jestli mám oholené nohy a připadat si jako kaktus, když zapomenu. S Lumeou je to velmi snadné, rychlé a použít ji stačí jednou za 6-8 týdnů.“

Testerka Alena Příhodová si chválí čas, který s Lumeou ušetřila: „Je skvělé, že se nemusím tak často holit a trávit večery ve sprše. Mám ráda ty chvilky, kdy si sednu k televizi, dám si kávu a prostě nařídím chloupkům, aby přestaly růst!“.

Jak to funguje?
Světelná stimulace IPL Philips Lumea tlumí přirozený růst chloupků. A když chloupky nerostou, nemusíte je holit! Kůži stačí ošetřit zpočátku 1 x za 14 dní po dobu 4 týdnů a poté až každých 8 týdnů! Světelnou stimulaci IPL můžete použít i na tu nejjemnější pokožku včetně obličeje, jediným omezením je barva chloupků a kůže. Bezpečí potvrzeno 105 studiemi a více než 2200 ženami. A nejsou to žádné bezejmenné tváře, testuje se v České i Slovenské republice, jen se na ně podívejte!

Zdroj: philipslumea.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram