Konečně to přišlo. Kolekce Jean Paul Gaultier je od středy v prodeji!

Konečně to přišlo. Kolekce Jean Paul Gaultier je od středy v prodeji!

Přinášíme podrobný přehled toho, co kolekce obsahuje včetně cen! Již ve středu 8.10.2014 se můžete těšit na kompletní kolekci online nebo ve vybraných Lindex prodejnách. 

Ve středu 8.10.2014 bude kolekce konečně v prodeji. Největší nedočkavci mohou začít nakupovat online již od úterní půlnoci. Co v kolekci čekat a po čem se porozhlédnout?

Přinášíme vám exkluzivní přehled právě včas! 

Co je důležité zmínit hned na začátek, je fakt, že 10% z ceny, kterou zaplatíte bude věnováno výzkumu rakoviny prsu. V případě, že si koupíte Růžový náramek za 300 Kč, částka tam poputuje celá! 

 

Kolekce spojuje filozofii Lindexu - tedy pohodlnou, jednoduše kombinovatelnou a každodenní módu s typickými prvky Jeana Paula Gaultiera - vzor tetování, výrazné zipy, kůži, námořnický vzor. 

 

V kolekci najdeme hned několik pouzdorvých sukní jak v černé, šedé, tak i červené barvě - jejich ceny začínají na 1300 Kč, za celokoženou pak dáte 2500 Kč. I ony jsou zdobeny a kombinovány kůží nebo stříbrnými zipy. Stejně tak jsou k dostání kožené kalhoty za 1500 Kč a pouze o dvě stovky dražší Malé černé od samotného Gaultiera. No řekněte... kdo by neodolal? 

 

 

 

Proužky se objevují především na pletených svetrech, které jsou k dostání v různých délkách. Svetr se vzorem tetování pořídíte za 1000 Kč, kardigan se stříbrným zipem za 1300 Kč. 

 

Vynechat byste neměla ani doplňky, jelikož kolekce obsahuje dvě krásné kabelky z černé kůže. Mají jednotnou cenu a to 3500 Kč. Vyšší cena se ale jistě odrazí na kvalitě výrobku a především originalitě. Vsaďte se, že ve městě moc dam se stejnou kabelkou nepotkáte! Na první tašce je vyražen tetovací vzor a na ucho je použitý stříbrný řetízek. Druhá kabelka je jakousi obměnou doktorské tašky, ale v Gaultierovo designu ji nemůžete odmítnout... 

 

A v neposlední řadě si jistě zaslouží pozornost spodní prádlo. Retro provedení balkonových podrpsenek za 800 Kč si najde zalíbení u těch, které nehledají velkou extravaganci. Pro druhou zmíněnou skupinu Lindex připravil podprsenku s tattoo vzorem. V kolekci byly před klasickými kalhotkami a tangami upřednostněné ty s vyšším pasem (600 Kč), ostatně již delší dobu si opět získávají oblibu. 

 

 

 

Takže to byly kousky, které jistě stojí za to...  A pokud máte děti, nebude problém se s nimi sladit. Lindex totiž myslel i na ně! 
My rozhodně ve středu vyrazíme do nejbližší prodejny. A co vy? 

 

Zdroj: lindex.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram