Kosmetika Mixa uspěla za velice krátkou dobu - proč vlastně?

Kosmetika Mixa uspěla za velice krátkou dobu - proč vlastně?

Kosmetika Mixa je určená pro citlivou pleť. Tím to ale zdaleka nekončí - pojďte se zorientovat v její nabídce a zjistit, proč její obliba stále stoupá!

 

Tento rok původem francouzská kosmetika oslavuje 90 let a konečně expandovala i na český a slovenský trh. Dříve byla k dostání jen v lékárně, pak se zase zaměřovala na dětskou kosmetiku. V dnešní době je ale snadno sehnatelná v drogeriích. Je určená především pro citlivou a suchou pleť. Mixa nabízí 3 řady produktů - odličovací kosmetiku, produkty pečující o pleť a o tělo. 

 

Pečující pleťová kosmetika Mixa je určená pro citlivou pleť. Jak ale poznat, jestli je to právě ta vaše? Na každém z výrobků je jednoduchý test. V případě že si odpovíte na otázky ano, je produkt směřovaný přímo vaší pleti. Citlivá pleť se projevuje svěděním, štípáním a také začervenáním. 

Kosmetika si získala obrovskou oblibu a naprosto zaslouženě. PH produktů je shodné s pletí a obsažené složky jsou z velké části přírodní. Ve složení narazíte na složky jako je ovesné mléko, kofein nebo glycerin. Samozřejmě je vše hypoalergenní. Jeden z nejoblíbenějších produktů celé značky je CC cream nebo tělové mléko. Mixa taktéž nabízí kvalitní a ověřenou kosmetiku pro děti

 

Jaký názor na kosmetiku Mixa máte vy? Už jste ji vyzkoušeli?

Zdroj: ordinarylife-my.blogspot.com
mixafrancie.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram