Kouzlo minimalismu v podzimní kolekci Escada 2017

Kouzlo minimalismu v podzimní kolekci Escada 2017

Značka Escada se nikdy neprezentovala hojnými kolekcemi o desítkách modelů, metrech krajek a ručním zdobením. Spíše sází na jednoduchost. 

A ta vyhrála i v Ready-to-wear kolekci určené pro podzim a zimu 2017-2018. Móda je aktuálně v situaci, kdy se víceméně souběžně představují kolekce podzimní, pánské a zároveň teprve Pre-Fall. Proto si vůbec nemusíte dělat hlavu s tím, že se třeba občas ztratíte a nechápete, proč jednou píšeme o pánech, podruhé o dámské kolekci podzimní a pak najednou o té, která podzimu teprve předchází. Tak to prostě je. Escada patří mezi ty značky, které odstartovaly už i s podzimem. A v její podobě se na něj prostě nejde netěšit. A to i přes to, že ještě ani neodešla zima.

Podzimní módu Escada bychom mohli přirovnat ke kombinaci casual a business dresscodu. Obsahuje prvky všední, jako jsou tlusté pleteniny a roláky, ale ve většině je kolekce navržena ve stylu, vhodném spíše do kanceláře. Takže dokonale padnoucí sáčka, kalhoty končící nad kotníky v naznačeném harémovém střihu a jednobarevné košile zapnuté až ke krku. Na to, že Escada zatím nenahradila post hlavního kreativního ředitele, po odchodu Daniela Wingate, se s podzimní kolekcí pořádně vyšvihla. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram