Kožené i koženkové pánské pásky potěší každého muže

Kožené i koženkové pánské pásky potěší každého muže

Pánové nemají mnoho doplňků pro oživení outfitu na výběr. Jedním z toho mála je pásek. Proto dbejte na to, aby byl vždy sladěn s oblečením a čistý. 

Kvalitní kožený pásek by měl být součástí šatní skříně každého muže. Při jeho výběru byste měli dbát na několik zásad - hodí se mít doma alespoň dva, přičemž ten jeden z opravdové kůže. Můžete počítat s tím, že pokud si budete chtít koupit nejen kvalitní, ale i designově zdařile zpracovaný pásek, pravděpodobně si pár stovek navíc připlatíte. Žádný jiný detail ovšem na mužích nevypadá tak dobře, jako když se vyhrne svetr a na zádech nebo na sponě se zablýskne drobé logo značky. Mezi značky, od kterých se kožený pánský pásek určitě vyplatí, se řadí třeba Hilfiger Denim, Calvin Klein nebo Trussardi Jeans.

  
Tmavě modrý Trussardi Jeans 1 999 Kč ; Černý Calvin klein 1 799 Kč ; Hnědý Jack&Jones 599 Kč

Pokud už vám bylo patnáct, rafičky hodin ukazují nejvyšší čas hodit do koše veškeré látkové pásky. Nevypadají dobře ani na ženách, ani na mužích a celkový dojem z jinak zdařilého outfitu dokážou ve vteřině zničit. Proto se rozhodněte, zdali je vám blíže černá, tmavě modrá nebo hnědá a v daném odstínu si pořiďte kožený pásek. Pokud se vám zrovna nechtějí vkládat peníze do kůže, na pohled ji dokáže nahradit koženka. Ovšem pamatujte, že zdaleka nevydrží to, co kůže a pokud teď dáte 500 za koženkový pásek a vydrží vám tři měsíce, zatímco kožený pásek za dva tisíce vydrží dva roky, jsou to poměrně snadné počty. Co je u pásku nejdůležitější? Aby nebyl ošoupaný. V ten moment je jedno kolik stál nebo od jaké je značky. Jasné tím pádem také je, že ani ten nejkvalitnější pásek nevydrží každodenní používání věčně. Proto ho nezapomeňte včas obměňovat za nový. 

  
Tmavě modrý Jack&Jones 759 Kč ; Hnědý Hilfgier Denim 1 009 KčČerný ONLY&SONS 379 Kč 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram