Krajka se dostává do popředí i na módních doplňcích

Krajka se dostává do popředí i na módních doplňcích

Krajkové vsadky i celokrajkové modely ovládly přehlídková mola. Krajka se dostává i na kabelky, boty a jiné doplňky. Je symbolem elegance, luxusu a ženskosti. 

BOTY

Právě obuv je vlnou krajky zasažena nejvíce. Obchody nabízejí krajkované balerínky, polobotky, kozačky i lodičky. Pokud se vám tento trend líbí, doporučujeme vám, volit krajku jednobarevnou. Oblíbená kombinace černo-bílá nebo černo-tělová může totiž hraničit s kýčem. Krásné krajkované modely seženete i v českých obchodech. Zkuste zavítat třeba do Bati nebo CCC. 

KABELKY

Trend krajky se rozmohly i na kabelkách všech tvarů a velikostí. Bezpochyby skvěle vypadají krajkovaná psaníčka v nude či bílé barvě. Vyhněte se opět velkým kontrastům jako je černá s bílou, stejně tak jako výrazným křiklavým odstínům, kterým může být třeba limetková nebo tyrkysová. Tyto barvy volte spíše celoplošně, z krajkovaných doplňků vybírejte spíše ty přírodní barvy. Tedy bílá, tělová, světle hnědá nebo černá. 

Krajka je hojně využívaná i na ostatních doplňcích. V obchodech potkáte hodinky s tímto motivem, prodávají se takové i šátky a nápad krajky převzali i designéři šperků. 

Takže krajka, která dříve byla pouze utajovaná pod oblečením, se dnes vystavuje světu na obdiv. Kde ji nejraději nosíte vy - na letních lodičkách, v podobě šperků nebo zůstáváte u klasiky - krajkovaného spodního prádla?

Zdroj: bata.com; ccc.eu; ebay.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram