Krásná, úspěšná a vtipná navrch - Iva Pazderková má ještě k tomu styl

Krásná, úspěšná a vtipná navrch - Iva Pazderková má ještě k tomu styl

Moc srandy si z ní kvůli jejím vlasům teď dělat nejde. Už je totiž pár týdnů přebarvená na trendy šedou, kterou před nedávnem změnila na velmi netradiční modrou. Svůj styl ale nemění. 

Umí si ze sebe dělat srandu a je to její nejsilnější zbraň. U krásných žen se totiž podobná vlastnost téměř neobjevuje. Jako jeden z takových výstřelků můžeme možná považovat její poslední barvení vlasů - šla do modro-zeleného tónování. Upřímně musíme uznat, že jí to sluší. Známá česká herečka Iva Pazderková, která se proslavila také v Stand-up comedy Na stojáka při roli Blbé blondýny, je totiž jedna z českých dam, která dokáže nosit s grácií a šarmem téměř cokoli. Od zelené hlavy, přes džíny až po velké večerní róby. Vídáme ji vždy s perfektním makeupem, upravenou a s pečlivou manikúrou. 

Svůj styl přizpůsobuje událostem, na které se chystá. V ulicích města během běžných dnů ji potkáte (když budete mít štěstí) v pohodlných džínech a basic kouscích. Do televizních show se častokrát obléká výrazněji. V až extravagantním oblečení jsme ji vídali v roli Blbé blondýny, které ale o jejím osobním stylu a vkusu mnoho nevypovídalo. 

profimedia

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram