Křídla od Victoria's Secret

Křídla od Victoria's Secret

Značka Victoria's Secret je křídly na svých přehlídkách proslulá. Pojďme se podívat na ta nejlepší i na to, jak budou vypadat ta letošní nejtěžší.

Křídla Victoria's Secret zavedlo, když se rozhodlo, že z pár svých modelek udělá své Angels, tedy andílky. Privilegovaných modelek, které nemusí chodit rok co rok na casting a mají se značkou podepsanou smlouvu, bývá kolem šesti ročně a každá z nich odprezentuje křídla různých tvarů, barev a s různorodou tématikou. Většina z křídel vypadá nádherně, avšak též velmi neprakticky. Nejen že jsou křídla těžká, často jsou i prostorná do výšky a do šířky, tudíž modelka musí dávat pozor, aby z mola neshodila svou kolegyni nebo aby se sama nepřevážila. Další věc je i jejich výroba. Stvořit některá křídla trvá týden, jiná i týdnů vícero. Co na křídla říkáte vy, která se líbí vám?

I tento rok bude mít módní show Victoria's Secret svá křídla. My jsme se dozvěděli o těch nejtěžších. Naštěstí, Lily Donaldson, která je na molo ponese, už má s křídly u Victoria's Secret několikaletou zkušenost. Letos Lily na přehlídkové molo vynese neskutečný čtyřicetikilový model. Ten se bude skládat ze 160 tisíc krystalů a bude rozmístěn po celém Liliině těle v podobě našitých kamínků i řetízků. Nemusíte se tak bát, že by ji značka týrala takovým závažím jen na zádech, přesto jí budeme muset držet palce, aby nezakopla. Sama by se totiž určitě nezvedla.

Zdroj: weheartit.com, dailymail, zimbio, Pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram