Které slavné krásky zdobí tetování?

Které slavné krásky zdobí tetování?

Fenomén jménem tetování pohlcuje těla mužů, ale i žen. Nevyjímaje pak světových ani domácích celebrit, které na dávném zvyku mnohdy staví svou image.

Původně rituální zvyklost, která se zrodila už v pravěku, si v posledních desetiletích získává stále více příznivců v mnohých částech světa.

Spíše mužská záliba už je dnes často vyhledávaným doplňkem i ženami. Tetování často tvoří běžnou image filmových hvězd, populárních hudebníků, či sportovců, jak těch zahraničních, tak i z naší domácí scény.

Miley Cyrus

Americká zpěvačka a rebelka se ve svých 21 letech může pochlubit hojným počtem drobných tetování, ale za zmínku jistě stojí to nejaktuálnější, kterým se také pochlubila na svém instagramu. Miley si na pravé předloktí nechala vytetovat portrét své milované babičky.

 

Agáta Prachařová

Své sexy křivky nešetří ani česká modelka a moderátorka, která do své sbírky přidává jedno tetování za druhým snad každý rok. Agáta se tak může pochlubit nejrůznějšími obrázky a nápisy. Nejvýraznější jsou pak čísnké znaky, čísla, nebo panter.

 

Rihanna

Stylová ikona a zpěvačka, také ráda předvádí své tělo zdobené řadou drobných i větších tetování, ale hlavní dominantou je staroegyptská bohyně Isis, kterou má americká zpěvačka vyobrazenou těsně pod ňadry.

 

 

 

 

 

 

Helena Zeťová

Česká zpěvačka s vřelým vztahem k rocku a motorkářům začala podobně jako většina. Malé nevinné tetování ale přerostlo v touhu po dalším a ještě výraznějším. Na pravé paži si Helena nechala zvěčnit jméno, data narození a umrtí svojí babičky. Levou paži pak zdobí druhá babička, ale ta rocková, Tina Turner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cara Delevingne 

Tetování se nevyhla ani jedna z nejžádanějších britských topmodelek. Nejrůznější kresby a nápisy se tak najdou na celém jejím těle, ale mezi nejznámější, kterými se pochlubila je vydařená miniatura lví hlavy na ukazováčku pravé ruky, nebo chodidle. Naší pozornost si ale vysloužilo tetování uvnitř ucha, kde má Cara vyobrazen diamant. Tvorba tohoto "skvostu" musela pekelně bolet.

 

 

 

Ivana Jirešová

V tomto skromném výčtu tetované krásy jsme nemohli opomenout ani masivní tetování mezi lopatkami známé české, seriálové herečky, jejíž kůži zdobí obrovský lotos.

 

 

 

Zdroj: google.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram