K.U. Bar and Lounge Prague slavilo 13 let své existence ve velkém stylu

K.U. Bar and Lounge Prague slavilo 13 let své existence ve velkém stylu

U příležitosti 13. výročí K.U. Bar and Lounge Prague se konala párty plná významných hostů a k vidění byla i módní show!

V pátek 21. listopadu stylové prostory pražského klubu K.U. Baru and Lounge Prague ovládla slavnostní atmosféra. Právě tento den oslavil K.U. Bar and Lounge Prague 13 let své existence. 13 krásných let, kdy patří mezi nejoblíbenější bary a kluby v centru Prahy!

K.U. Bar and Lounge Prague si pro své hosty připravil od 21 hodin skutečně bohatý hudební program, který protknul svou kulturní vložkou v rámci live show Sámer Issa.

Vynikající hudební program, jež zajistila série DJ Big J (USA) - DJ Poeta (Spin Radio), DJ Black Jesus (Bte) – DJ Junior Jan (Cz), a DJ 12Pay Ama (Fx) - DJ Martez Ortega (Cz), doplnila další forma kulturního nebo spíše módního zážitku, fashion show legendární německé značky Thor Steinar.

Módní přehlídku provázela i jakási symbolika ukrytá nejen v runách, které jsou pro značku Thor Steinar velkou inspirací, ale také v roce založení značky, který je stejný jako K.U. Bar. Což znamená, že i Thor Steinar slaví uhrančivých 13 let!


Novou kolekci Thor Steinar představili modelky a modelové, kteří padli do oka i značce Religion Clothing. Mezi nimi rozhodně nemohl chybět nejžádanější muž České republiky, úžasný Lukáš Krása, který chodí přehlídky pouze v zahraničí.

 

Celým slavnostním večerem provázela stále výraznější osoba české hudební scény, vynikající zpěvák Jaro Smejkal, který vyhlašoval i tombolu.

Oslavy už jsou sice za námi, ale nezoufejte, K.U. Bar and Lounge Prague má pro vás přichystáno ještě mnoho luxusních akcí. Tak neváhejte a přijďte ochutnat vynikající koktejly snad z celého světa, zakousnout se do prvotřídního snack menu a hlavně živě poslechnout nejlepší české a zahraniční DJs, kteří vám nabídkou hned několik směrů, od happy a vocal house, přes komerční taneční hudbu, až po živočišné RnB a black music.

K.U. Bar and Lounge Prague
Rytířská 13
110 00

Foto: K.U. Bar and Lounge Prague

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram