Kvalitní italská kabelka jako ideální vánoční dárek

Kvalitní italská kabelka jako ideální vánoční dárek

Pravá kůže, italské zpracování a jen ty nejvytříbenější designy. To jsou kabelky, které by se měly zapsat na váš vánoční nákupní seznam. Jsou skvělým dárkem pro partnerku i kamarádku. 

Černá kabelka se zlatými detaily

Stejně jako všechny její kolegyně je vyrobena z pravé italské kůže a pyšní se tak veškerými výhodami, které přírodní kůže skýtá. Pohodlně se do ní vejde formát A4, a je tak skvělou kandidátkou na vánoční dárek pro všechny ženy, které ve své kabelce tahají desky s důležitými papíry. Naprosto decentní zlaté detaily jen dokreslují tvar.

Tmavě modrá kabelka ve zpracování Saffiano

O zpracování Saffiano jste už pravděpodobně slyšeli. Pokud ne, mohlo by vás přesvědčit to, že tohoto způsobu využívají obrovské a celosvětově známé značky jako je Michael Kors. Díky speciálnímu zpracování získává kabelka vyšší odolnost vůči vodě, což zajišťuje použití včelího vosku při výrobě. Jemné šrafování na kůži se také hodí z praktických důvodů - není na něm vidět žádné škrábnutí. Navíc celá kabelka je naprosto nádherná a elegantní. A jako dárek prostě perfektní!

Netradičně tvarovaná hnědá kabelka

Není obdarovávaná žena zastáncem klasiky a okoukaných tvarů a barev? Potom je čas zkusit poměrně netradiční tvar kožené kabelky. Pozornost zaujme hned na poprvé, ale kromě svého unikátního vzhledu také splní veškeré požadavky na praktičnost. I do ní se vejde formát A4 a další nezbytnosti na celý den ve městě. 

Všechny kabelky seženete na www.glam.cz.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram