Květnové obálky Vogue

Květnové obálky Vogue

Která květnová obálka Vogue porazila všechny ostatní na plné čáře? A které odnože Vogue to tento měsíc nezvládly?

Emilia Clarke ve Vogue Australia

Pokud bychom pořádali soutěž o nejlepší květnovou obálku Vogue, vyhrála by tato s herečkou Emilií Clarke. Má vše, co by taková hlavní strana měla mít - krásnou, přirozenou a svůdnou ženu, jež k tomu, aby působila zajímavě a výrazně, nepotřebuje kýčovitý styling ani tunu make-upu. Výběr Emilie je u Vogue Australia logický a předvídatelný - v dubnu odstartovala další série seriálu Hra o trůny, kde Emilia Clark hraje jednu z hlavních rolí, na stáncích se tak toto číslo jistě moc dlouho neohřeje. Uvnitř čísla věnovala australská odnož své hlavní tváři celkem deset stran.

Vogue US s Taylor Swift

Americký Vogue má pro tento měsíc na americký Vogue velmi netradiční obálku, jeho tvář ovšem už takové překvapení není - zpěvačka Taylor Swift. Líbí se nám styling a barvy, tohle číslo bychom si pořídili bez zaváhání! V květnovém vydání dále narazíte na Annu Ewers, Gigi Hadid nebo Karlie Kloss.

Vogue Italia a Caitie Greene

Italský Vogue se pokusil o umělecké číslo a vyvedlo se mu to. Hlavní stránku s Caitie Greene nafotil Steven Meisel, jeden z editoriálů, uvnitř vydání zase další proslulý fotograf Peter Lindgergh. V jeho černobílém editoriálu narazíte na Freju Behu Erichsen a Laru Stone, dokonalé spojení dvou profesionálek.

Britský Vogue s Kate Moss

Kate Moss a Vogue United Kingdom? Déjà vu. Kate Moss jsme v britském Vogue viděli tolikrát, že bychom to už ani nedokázali spočítat. Kate Moss, stejně jako Caru Delevingne, britský Vogue miluje a obálek s nimi je proto mnoho. Nejnovější s Kate vás nenadchne ani neurazí. Ale provokovat čtenáře v editoriálu uvnitř čísla, to by Kate šlo.

Vogue Paris s Lottie Moss a Lucky Blue Smith

Dvojice Lottie a Lucky zatím moc pochvaly za jejich hlavní stranu nesklidila, a to ani Vogue Paris, který poslední dobou dostává od fanoušků zabrat. Jeho hlavní strany ne a ne zaujmout, možná i proto, že se francouzský Vogue bojí jakkoli experimentovat. Lottie má na sobě na obálce velmi výrazný zlatý kousek od Saint Laurent z letošní kolekce pre-fall, s Lucky Blue pózují před šedým pozadím, a to je vše, čeho si při prvním pohledu na hlavní stranu všimnete. A to je málo.

Andělský Vogue España

Na hlavní straně španělského Vogue jsou všechny nové výrazné tváře Victoria's Secret - Martha HuntSara SampaioJasmine TookesStella MaxwellTaylor HillRomee Strijd a Elsa Hosk. Co se výběru modelek pro skupinovou fotografii týče, není obálka příliš rozmanitá, ale lákavý je její už skoro letní a plážový nádech, který navozuje hlavní editoriál tohoto čísla.

Vogue México & Latin America s Taylor Hill

Varianty Vogue pro Mexiko a Latinskou Ameriku se povedly všechny. Vévodí jim jeden z novějších přírůstků Victoria's Secret, dvacetiletá modelka Taylor Hill. Latinskoamerický Vogue se nepouštěl do rizik, i tak se nám jeho hlavní strany tentokrát moc líbí. Vypadají jako obálky klasického Vogue, nad obyčejnou a nudnou klasiku jdou výrazné ozdoby uší, přirozená krása a povedený styling.

Bella Hadid a turecký Vogue

Bella Hadid je vzhledově ten typ modelky, který by se perfektně hodil do let devadesátých. To si turecký Vogue uvědomil a neváhal Bellu přesně do této éry nasměrovat. Bella, ač je v modelingu mnohem méně zkušená než její zatím slavnější sestra a též modelka Gigi, pózuje na hlavní straně i v editoriálu tak, jako by se zrovna převtělila do Cindy Crawford nebo Cladie Schiffer. Pochvalu si zaslouží styling i úspěšné navození už tak trochu retro atmosféry. Turecký Vogue tentokrát boduje.

Foto: Visualizing Fashion, Instagram / voguemagazine,
bellazon, Facebook / Vogue México

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram