La Prairier cellular pro luxusně jemnou pokožku

La Prairier cellular pro luxusně jemnou pokožku

Luxusní švýcarská kosmetika představuje cellular mineral face & body exfoliator neboli drahé kameny ve službách La Prairie pro luxusně jemnou pokožku.

Objevte magické kouzlo nových přípravků Cellular Mineral Exfoliators švýcarské kosmetiky La Prairie, který se účinně stará o pleť a pokožku.

Díky unikátnímu složení jemného diamantového prášku s brusnými kosmetickými částečkami ve dvou velikostech v gelově-krémové konzistenci, dochází k důkladné a rovnoměrné exfoliaci a okamžitému odstranění odumřelých buněk pleti. Stěžejní vlastností je ale zjemnění  hrubší partie pokožky a celkové sjednocení barevných tónů.

Cellular Mineral Face Exfoliator

Nový Cellular Mineral Face Exfoliator se světle růžovou barvou si zamilujete už od prvního doteku: je totiž současně hrubý i luxusně jemný. Pokožka je po jeho použití tak hebká, jak už dlouho nebyla, navíc vypadá naprosto svěže a září krásou polodrahokamů, které jsou nedílnou součástí přípravku.   

Hedvábně jemný, ale současně velice efektivní mikroprášek z růženínu, diamantu a turmalínu, odstraňuje šetrně nečistoty, odumřelé pleťové buňky a navrací pokožce její přirozený půvab. Účinnou exfoliací docílíme hladšího a zářivější vzhledu.

Další nepřehlédnutelnou složkou je výtažek z růže stolisté – stovky okvětních lístků spolu s glycerinem, mikropráškem z hematitu a vzácného meteoritu, zanechávající pokožku svěží, hydratovanou a ideálně hebkou jako nikdy předtím.

Cellular Mineral Body Exfoliator

Objevte s Cellular Mineral Body Exfoliator fantastické výhody nové tělové péče, hýčkající vaše tělo doslova od hlavy až k patám. Zažijte pocit okamžitě hebké a dokonale hladké pokožky zbavené všech suchých a odumřelých pleťových buněk a drsných partií. Nechte se hýčkat novým, fialově tónovaným přípravkem. 

Vzácný mikroprášek z diamantu, meteoritu, ametystu a smithsonitu v kombinaci s jemnými brusnými kosmetickými částicemi, pokožku celého těla okamžitě oživí a rozjasní. Složení tělového peelingu obsahuje extrakt z olivínu, který je bohatý na hořčík, glycerin, dále olej z šípku a kamélie, který zjemňuje a zlepšuje celkový stav pokožky.

Již od svého založení společnosti roku 1978, je téměř ve všech přípravcích La Prairie navíc obsažen Exkluzivní buněčný komplex, který může být bez nadsázky považován za mocnou zbraň proti stárnutí pokožky.

 

Zdroj: Fann

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram