LaFormela přináší limitovanou kolekci mikin a sukní!

LaFormela přináší limitovanou kolekci mikin a sukní!

V rámci různých spoluprací vznikají zajímavé kombinace i super kolekce. To opět dokazuje i československá značka LaFormela.

Vyzkoušet spolupráci s Warner Bros. Consumer Products rozhodně nebyl krok vedle. Vznikla tak limitovaná kolekce mikin a sukní s potisky komiksových postaviček.

Digitální tisk na sukních představuje speciální techniku nanášení barvy na povrch líce složeného plisé a vytváří tak dojem jednoho obrazu. Ve výsledku tak můžete vidět unisex mikiny a dámské sukně, oboje v perfektním provedení a cool vzhledu.

Právě print se na kolekcích návrhářského tria ukazuje velmi často. Chtěli jsme, aby selekce obrázků fungovala s identitou naší značky, a proto jsme si vybrali notoricky známou postavičku rebelského Jokera z filmu Batman. Joker je nepochybně nejznámější darebák v historii současného komiksu a pop kultury. Je nepředvídatelným a neuvěřitelně nebezpečným, až násilným zosobněním chaosu. Jeho úhlavními nepřáteli jsou zejména hrdinové jako například Batman nebo Man of Steel. Jeho chování nelze odhadnout ani vydedukovat a taková je i naše zákaznice a naše tvorba. Do jeho opozice jsme k potisku na sukních zvolili nebojácné superhrdiny Justice League jako jsou například Wonder Woman, Superman, Batman a Green Lantern,  řekl Antoní Soukup, návrhář značky.

Nás kolekce ve spolupráci s filmovou společností Warner Bros. opravdu nadchla. K dostání bude od 15. února na e-shopu LaFormela, nebo také v obchodech Czech Labels & Friends v Praze a MONA v Bratislavě.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram