Láska nebeská!

Láska nebeská!

Sebekritikou nešetříme. Já sama mám bradu, jako kdyby mi jí namaloval sám mistr Lada, moje obří chodidla taky nevypovídají o něze a křehkosti a můj nos je lapač vzduchu.

Módu prostě milujeme. Rádi se hezky oblíkneme a cítíme se skvěle, když nám to sluší a okolí nám to dává neustále najevo.

Co ale nikdy nevyjde z módy a bude nás to dělat nejkrásnějšíma široko daleko?
Láska. Nebo ještě lépe řečeno, sebeláska!

Jaký pocit ve vás zanechávají fotky dokonalých modelek a dalších krásných umělkyň v módních časopisech? Na sebevědomí smrtelnice to asi jen tak nepřidá, co? Jasně, dobře víme, jak fungujou programy na upravování (nejen) módních fotek. Sama mám pár šikovných aplikací v telefonu, takže si fotky dost často nějakým tím filtrem trochu apgrejdnu. Stejně jako každá z vás. Jo jo, chceme bejt krásný a dokonalý. Ale je v tom opravdu štěstí?

Určitě jste už hodněkrát viděly naprosto neodolatelnýho chlapa, takovej ten přesně "můj tip" a vedle něho voplácanou vošklivku, která se nadnášela neuchopitelnou silou. Má opravdu láska růžový brejle a to strašidýlko vedle sebe přes ně není vidět? Možná jo a možná má ta holka v kapse nějakej trumf.

Samy dobře víme, jaký jsou naše nedostatky, ať už  je to velkej a křivej nos, nesymetricky velký boky, zadek jako vzducholoď nebo široký ramena. A sebekritikou nešetříme. Já sama mám bradu, jako kdyby mi jí namaloval sám mistr Lada, moje obří chodidla taky nevypovídají o něze a křehkosti a můj nos je lapač vzduchu. A víte co, holky? Pojďte z toho, co máte jinak, než modelína z katalogu, udělat přednost! Chcete bejt jako přes kopírák, že po vás šáhne akorát tak nějakej trouba, kterej má holku jen jako doplněk, nebo jste originál od Pána Boha? Chlap od Jennifer Lopez se celýmu světu chlubí: "Hej, ta s tou velkou zadnicí, ta je moje! Takže ruce pryč, kámo!" 

Jen se trochu zamyslete a popřemejšlejte, jak se dá to, co máte jinak, nebo lépe řečeno, co máte lepší, pěkně využít. Záleží vždy na úhlu pohledu. Když jsem tady psala o lodičkách a svých obřích chodidlech, prozradila jsem vám trik, že když pěkně propnete a natočíte nárt, rázem to vypadá, že máte nohy dlouhý jako Sklenaříková. Moje charismatická kamarádka má frňák, jako by potkala tři veterány. A víte co? Má takový kouzlo osobnosti, že si toho nosu ani nevšimnete. A to je ten hlavní trumf v kapse. Ten když máte, máte to v kapse doživotně. Není to nic jinýho než charisma a pozor! Hlavně sebeláska. Nezapomínejte na sebe a mějte se opravdu ráda, hodně ráda. To je to, co chlapy provokuje a to, co je přitahuje. Já se mám ráda hodně a nestydím se za to. Vážím si sama sebe a znám svou cenu. I když jsem nenamalovaná, mastný vlasy mám stažený v culíku a k tomu nafouklý břicho po včerejší rodinný žranici. No co, jsme všichni jen lidi, ne?

Jeden z hlavních omylů je, že si lidi myslí, že se buď s charisma narodí a nebo mají prostě smolíka. Ale prdlajs! Je to super schopnost, kterou se může naučit každý. Ano, je to tak! Koukněte se do knihkupectví... Zůstaňte si vzhledově taková, jaká právě jste, ale pusťte ze sebe pozitivní a pohodovou energii. Buďte přátelská a otevřená novým možnostem. Za chvíli budete vyhledávaným společníkem a vaše osobnost poroste výš a výš. Rozhodně ale zapomeňte ze sebe dělat nějakou pseudo hvězdu a respekt s obdivem si vydobývat arogancí a pohrdáním. Goťťák je jasným důkazem, on hvězda je a v jeho přítomnosti se cítíte skvěle, ne podřadně. A je úplně jedno, jestli jste z venčí taková nebo maková. Chlapi, teda ti opravdoví, nekoukaj na ženu skrz nějaký tabulky a statistiky. Chtějí to, co z vás vyzařuje.

Když se do sebe zamilujete a pustíte si to pod kůži, všechno půjde nějak samo. Hubnutí, dobré a zdravé jídlo, péče o sebe, úsměv celý den, který si užijete na plno. Nezapomeňte, že jste ženská. Křehký stvoření, který potřebuje ochranu, ale i dravá samice, která potřebuje zkrotit. Drzost a smysl pro humor jsou taky děsně sexy, proto nesmí chybět. Bože, chlapi budou šílet!!! 

Buďte sama sebou, ty ostatní už existujou!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram