LASSEVO - Designed by Vladimir Stanek!

LASSEVO - Designed by Vladimir Stanek!

Nová česká značka konečně nabídne kvalitní pánské plavky, jaké by muži pohledali.

Módní segment nabízí až nechutné množství stylových dámských plavek, ale jak je na tom mužská část? Odpovíme za vás, ne valně. Ačkoli na nějaké ty trendy kousky občas narazí, převážně se muži v Česku musí spokojit s nabídkou ne příliš pestrou.

Bylo však jen otázkou času, než se najde člověk, ochotný tuto mezeru na trhu vyplnit a nabídnout mužům kvalitní skvěle padnoucí fashion kousky vhodné na pláž i koupaliště. A je to tu!

Nová česká značka LASSEVO, specializující se výhradně na pánské plavky, hlásí svůj příchod na trh, a to s kolekcí inspirovanou Prahou, její jedinečností a zároveň i životním stylem moderních mužů v Los Angeles, které tolik zbožňují všichni Američané. Odtud tedy pochází i inspirace pro samotné logo značky, které nese slavné iniciály města andělů “LA”, ovšem stejně tak v něm můžete spatřit střechy a věže našeho hlavního města.

Kolekce pánských plavek navržených uznávaným českým návrhářem vyniká minimalistickým designem a je vyrobena a ručně ušita v České republice z těch nejmodernějších materiálů s vášní a jediným cílem, aby vám padly tím nejlepším možným způsobem.

 

Čtveřice barevných provedení plavek a řetízku s přívěškem “LA” jsou k dostání prostřednictvím eshopu, který nám toho snad již brzy nabídne ještě víc. LASSEVO, za níž nestojí nikdo jiný než Vladimír Staněk, také znám pro svou originální tvorbu pánského oblečení pod již dobře zavedenou módní značkou STINAK, má totiž skvěle našlápnuto stát se high beach brandem se vším, co je potřeba na pláž či koupaliště.

 

V Americe už LASSEVO znají, tak proč bychom ji neměli poznat i my u nás doma. Buďme patrioti a oblékejme skutečnou českou kvalitu, která je světová!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram