Legendární outfity Rachel z Přátel

Legendární outfity Rachel z Přátel

Rachel a americký sitcom Přátelé zná asi každý. Jeden z nejoblíbenějších seriálů všech dob stále žije v našich srdcích a my se k příběhům šesti přátel rádi vracíme. Pojďme se tedy podívat na legendární outfity Rachel Green.

Fiktivní postavu Rachel, kterou ztvárnila krásná herečka Jennifer Aniston, zajímala především móda. A to se odráželo i na jejich outfitech, které nejen dokonale sedly, ale v některých případech i předešly svou dobu. Pár z nich se dají nosit i v té naší, i přes fakt, že poslední odvysílaná epizoda byla 6. května 2004. Které to například jsou?

Černé koktejlky

V epizodě, kdy Rachel šla na rande s kolegou od Joyeho, si vzala černé krásné koktejlky. Decentní, šmrncovní a velice sexy! I dnešní dámy by si tento outfit mohly vybrat a vůbec by nebyly out, naopak... 

Crop top, uzlíček...

Sice tento trend všichni máme zafixovaný ke klipu " Hit Me Baby One More Time" od Britney Spears, ovšem Rachel i tuto krásku předběhla. Krátké košile nebo volné basic trička zavázané na konci uzlíkem, velice rafinovaný prvek. Díky za to Rachel!

Business casual look

V dobách, kdy naše oblíbenkyně sekla s obsluhováním v kavárně Central Perk a vydala se na módní kariéru, se i její šatník změnil. Rachel to uměla i na poli business módy, kterou zvládala na jedničku. I tyto pouzdrové šaty by se daly nosit dnes, snad i zítra.

Kožíšek

Velký hit, barevné kožíšky nebo kabáty. Krásný outfit podtrhnutý nevšední barvou. To je cíl dnešních dam, které jdou ruku v ruce s novými trendy. I přesně toto Rachel věděla, když měla působit coby panička obklopena luxusem.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram